Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a nők szerint a párkeresés?

Figyelt kérdés

Tálcán kínálja az élet a lehetőségeket, sorba jönnek a férfiak, akik lehoznák a csillagokat, mindig van lehetőség szexre is, mégis "nehéz" a párkeresés?

A mezei hétköznapi férfiak onnan indulnak, hogy a kutyának SE kellenek, nekik el lehet hinni ha panaszkodnak, hogy nehéz, na de a nőknek?

Persze értem, hogy a nők nehéznek "érzik", de ez ne legyen már egy szubjektiv mérőszáma a dolognak.

Ez kicsit olyan mintha én sirdogálnék, hogy egy érettségivel nem ajánlanak fel nekem ügyvezetői állást, de persze úgy, hogy nem is keresem. Tudni kellene a világnak, hogy én mennyit érek. Valahogy igy képzelem el a nők párkeresési stratégiáját is.

Várják, hogy jöjjön a számukra vonzó férfi, aki általában nagyon sok más nőnek is vonzó, tehát ez nem szubjektiv, mert az alacsony vézna, gyenge jellemű "himnemüek" sosem esnek ebbe a kategoriába, na de bezzeg a magas jó kiállású egyedek!

Na de ezek a jó palik se hülyék, és nem fognak leállni olyan nőkkel, akikből egyébként sor áll nekik. Nem csak a nők akarják maguknak a legjobbat, hanem a férfiak is, már akik megtehetik.

És igy sajnos nem fog találkozni a kereslet a kinálattal, max odadobják magukat kétségbeesetten mint egy cafat húst és azt hiszik, hogy ezzel le van kötve a kívánt férfi. De ők sem hülyék, és továbbra a is legjobbat akarják maguknak, és egy jó pasiknak nem az átlagos mancika lesz a főnyeremény, max a hétvégi ürítés.

Szóval így azért megértem hogy nehéz a nőknek, főleg, hogy igazán tevékeny és megerőltető munkát nem igazán tesznek a sikerük érdekében csak várnak, mondván hogy gürizni nem lenne nőies.

Ó, hát akkor én is ráfogom egy csomó dologra, hogy nem csinálom, mert szerintem nem férfias. És aki megkérdőjelez engem az férfigyűlölő. Már ha a férfigyűlölés egyáltalán számontartott kategória lenne.

u.i.: nem, nem bántott senki, csak női ismerőseimmel nem túl kellemes a beszélgetés, mivel rövid úton mindegyik ezt a kinlódását kezdi el részletezni, és sajnos echo chamber, mert minden véleményt támadásnak értelmeznek.

Közben meg különösebb identitásuk nincsen, saját elfoglaltságuk és érdeklődésük ritkán, kivéve ha az ivást és / vagy drogozást leszámítom. Na meg az impulziv dolgokat, mint utazgatás és mindenféle más céltalan érzelmi kicsapongás.

De szerintem még ezzel az élettel is jobban élnek, mint a férfiak, mint ahogy azt a várható élettartamok is alátámasztják.

2022. okt. 16. 17:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:
48-ast
2022. okt. 16. 18:36
 52/115 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor az a hiszti tárgya, hogy nem áll veled szóba szintén feletti nő?
2022. okt. 16. 18:37
 53/115 anonim ***** válasza:
100%
Szinted
2022. okt. 16. 18:38
 54/115 A kérdező kommentje:

még a szintemen lévők sem

pedig semmit nem csinálok jobban vagy rosszabbul mint akik jobban néznek ki, csak ugye ... ők jobban néznek ki

és ez már önmagában elég

2022. okt. 16. 18:39
 55/115 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életben nem volt dolgom nálam klasszisokkal jobb fószerrel...
2022. okt. 16. 18:39
 56/115 anonim ***** válasza:
100%
50-51 kérdező, engem állíthatnál, ha már megszólítottál, másodszorra sikeresen (#48). A legjobbal. Bár leginkább senkivel mert férjnél vagyok és jelenleg babát is várok (a külföldön élő vagyok).
2022. okt. 16. 18:41
 57/115 A kérdező kommentje:

55-ös

valószinüleg a kövérkés hurkás lányok sem gondolják hogy a sportos testű barátjuk klasszisokkal jobb mint ők

2022. okt. 16. 18:42
 58/115 anonim ***** válasza:
100%
#54 valszeg nem lövöd be jól a szinted...
2022. okt. 16. 18:43
 59/115 A kérdező kommentje:

igy van, valószinüleg nagy elvárásaim vannak, csak tudnám mire.

mire fel várom el hogy nagyjából nőies testü és arcú legyen egy nő

elvégre mit tudok letenni az asztalra

bár minden relativ:

intelligens vagyok

jó képzettségem van, rendes jól fizető munkám és értelmes karrierem és felelősségeim

saját lakás

autó

jól dugok

nem iszok

nem cigizek

nem vagyok erőszakos

nem rendezek impulziv kitöréseket meg jeleneteket

midnen relativ ugyebár, sokszor a papiron jó tulajdonság ami viszolygást vált ki, mert a női léleknek sokkal nagyobb élmény egy instabil alkesz szépfiúhoz kötödni, mint egy megbizhatóhoz aki még csak nem is néz ki annyira jól, csak max annyira, hogy még éppen nem undorodik tőle

2022. okt. 16. 18:47
 60/115 anonim ***** válasza:
100%
Az szerinted nem lehet, hogy annak a sportos férfinak a duci nők tetszenek? Fordítva is szoktam ilyet látni, vékony nő macis testű férfival. Lehet úgy telt egy nő/férfi, hogy simán formás és szexi valakinek. Ők pont azok az emberek, akik fel merik vállalni, hogy nem a 21. század diktálta ideált kedvelik, szerintem ez tök jó.
2022. okt. 16. 18:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!