Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a nők szerint a párkeresés?

Figyelt kérdés

Tálcán kínálja az élet a lehetőségeket, sorba jönnek a férfiak, akik lehoznák a csillagokat, mindig van lehetőség szexre is, mégis "nehéz" a párkeresés?

A mezei hétköznapi férfiak onnan indulnak, hogy a kutyának SE kellenek, nekik el lehet hinni ha panaszkodnak, hogy nehéz, na de a nőknek?

Persze értem, hogy a nők nehéznek "érzik", de ez ne legyen már egy szubjektiv mérőszáma a dolognak.

Ez kicsit olyan mintha én sirdogálnék, hogy egy érettségivel nem ajánlanak fel nekem ügyvezetői állást, de persze úgy, hogy nem is keresem. Tudni kellene a világnak, hogy én mennyit érek. Valahogy igy képzelem el a nők párkeresési stratégiáját is.

Várják, hogy jöjjön a számukra vonzó férfi, aki általában nagyon sok más nőnek is vonzó, tehát ez nem szubjektiv, mert az alacsony vézna, gyenge jellemű "himnemüek" sosem esnek ebbe a kategoriába, na de bezzeg a magas jó kiállású egyedek!

Na de ezek a jó palik se hülyék, és nem fognak leállni olyan nőkkel, akikből egyébként sor áll nekik. Nem csak a nők akarják maguknak a legjobbat, hanem a férfiak is, már akik megtehetik.

És igy sajnos nem fog találkozni a kereslet a kinálattal, max odadobják magukat kétségbeesetten mint egy cafat húst és azt hiszik, hogy ezzel le van kötve a kívánt férfi. De ők sem hülyék, és továbbra a is legjobbat akarják maguknak, és egy jó pasiknak nem az átlagos mancika lesz a főnyeremény, max a hétvégi ürítés.

Szóval így azért megértem hogy nehéz a nőknek, főleg, hogy igazán tevékeny és megerőltető munkát nem igazán tesznek a sikerük érdekében csak várnak, mondván hogy gürizni nem lenne nőies.

Ó, hát akkor én is ráfogom egy csomó dologra, hogy nem csinálom, mert szerintem nem férfias. És aki megkérdőjelez engem az férfigyűlölő. Már ha a férfigyűlölés egyáltalán számontartott kategória lenne.

u.i.: nem, nem bántott senki, csak női ismerőseimmel nem túl kellemes a beszélgetés, mivel rövid úton mindegyik ezt a kinlódását kezdi el részletezni, és sajnos echo chamber, mert minden véleményt támadásnak értelmeznek.

Közben meg különösebb identitásuk nincsen, saját elfoglaltságuk és érdeklődésük ritkán, kivéve ha az ivást és / vagy drogozást leszámítom. Na meg az impulziv dolgokat, mint utazgatás és mindenféle más céltalan érzelmi kicsapongás.

De szerintem még ezzel az élettel is jobban élnek, mint a férfiak, mint ahogy azt a várható élettartamok is alátámasztják.

2022. okt. 16. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 A kérdező kommentje:

mi a problémám? nos, nézzük

legfőképpen az, hogy átlagost alulról suroló szépségü nőknek kellek, de azoknak is csak párkapcsolatra, és tök vicces, hogy ők akarják nagyon hogy párkapcsolat legyen, de mégis elvárják hogy én tegyem oda magam. WTF? :D

És utána még nekik áll fentebb, hogy megmondom, hogy erre nekem nincs szükségem. Mármint rájuk nincs szükségem. Ahogy a nők sem tehetik szét mindenkinek, úgy én sem nyithatom a pénztárcám és nem tölthetem az időm mindenkivel, és nem dolgozhatom ki a belemet mindenkiért. Minden jött ment nőért, akinek a szemében én vagyok a jó fogás.

Mondjuk a jó kinézetű csinos nőknél fel sem kerülök a radarra, mert ők midnig a jó kiállású fószerekkel mennek el. És nem, nem azért mert azok jobban csajoznának mint én, egyszerüen csak jobban néznek ki és ezért más polcon vannak.

2022. okt. 16. 17:39
 22/115 A kérdező kommentje:

20-as nagyno jól látja a dolgokat, de mégsem.

mondjuk én legyek 6/10 ha az élethelyzetemet is nézzük. A kinézetem csak max 5/10 de persze akinek tetszek annak jóképü vagyok

ezzel párhuzamosan a legtöbb nő 7-8/10 fószerek alatt mindenkit csúnyának lát, mert miért ne.

Én meg 6/10 létemre nem várhatom el a 6/10 nőt az élettől. Mert mégis mire fel.

2022. okt. 16. 17:40
 23/115 anonim ***** válasza:
22%
Nőknek sokszor olyan pasi kell akit nem kaphatnak meg, vagy éppen az semmibeveszi. Nemrég ismerkedtem egy 51 éves nővel, aki mint kiderült azért regisztrált a társkeresőre, mert el akarta felejteni a kollégáját, akivel az első hónapok után már csak szexre kellett, mert amúgy semmi komolyat nem akart, még a nő családjára se volt kíváncsi. 3X találkoztunk, de mindannyiszor ott sírdogált, hogy az a pasi miért ilyen, mikorben meg azt mondogatta, hogy tőlem több szeretetet kapott mint attól, mégis azután vágyakozott
2022. okt. 16. 17:45
 24/115 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a saját logikád szerint most mire is vered magad?

Hogy egy ázsiai nő szemében te lennél egy "külföldi lúzer", aki a saját országában nem tudott becsajozni, de azért még mindig több pénze van, mint egy vietnámi vagy kambodzsai férfinak?

És te lennél mások szemében "a szegény fószer, aki nem tudja mit vállalt be, de valószínűleg jobbat nem tudott összehozni?

2022. okt. 16. 17:45
 25/115 A kérdező kommentje:

hát ezt benézted, mert Magyarországon hamarabb találtam ázsiai nőt, mint magyart. És nem keresnek rosszul itt. És valamiért nem jön belőlük az a kényszeres lekezelés és túráztatás mint a magyar nőkből.

És mégsem megy rá a szépségükre hogy ekkora embertelen kompromisszumot vállalnak a férfiakkal kapcsolatban, hogy nem csak a legjobbal érik be.

Akkor most veled van a baj vagy VELED van a baj?

csak mert a magyar nők indulnak meg a lejtőn 30 után nem az ázsiaiak ;)

2022. okt. 16. 17:47
 26/115 anonim ***** válasza:
100%

#18 szegény fószer már szabadult, már a második házasságomban élek 😁

Szerinted a lúzerek viszik el a szép magyar és egyéb közép-kelet európai lányokat? Hát nagyot tévedsz :) A lúzer nyugat-európaiak színesbőrű nőket vesznek el, Brazíliából, Kubából, a Dominikai Köztársaságból, Észak-Afrikából és a távolkeletről szereznek feleséget. Ahogy te is ezzel fenyegetőzöl a 10-esedben. Csak te - a nyugat-európai pasikkal ellentétben - soha nem váltod valóra ezt az álmodat, soha nem fogsz kimenni és thai feleséget venni.

2022. okt. 16. 17:49
 27/115 anonim ***** válasza:
100%

"És nem, nem azért mert azok jobban csajoznának mint én, egyszerüen csak jobban néznek ki és ezért más polcon vannak."

És ha te nő lennél, nem lennének nálad "más polcon" azok a férfiak, akik jobban néznek ki?

2022. okt. 16. 17:49
 28/115 A kérdező kommentje:

hát bocs de most irtam le hogy nekem ezért még ki sem kellett menni az országból de még budapestről sem

és még pénzbe sem került

UH OH

2022. okt. 16. 17:50
 29/115 A kérdező kommentje:

27-es

a probléma azzal van hogy az 6-os nő is 8-as fószert akar és kajak elhiszi magáról hogy neki az JÁR

és annyira zsigeri szinten átéli az illúziót hogy senki sem kérdőjelezheti meg

csak utána nem kell sirni hogy egy dugás után ki van paterolva

2022. okt. 16. 17:51
 30/115 anonim ***** válasza:
100%

25#

Akkor keress ázsiait, minket magyarokat meg messziről kerülj el😁 azt hiszed hogy ez büntetés egy magyar nőnek? Inkább csak megnyugvás, hogy eltünsz a "polcról".

2022. okt. 16. 17:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!