Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a nők szerint a párkeresés?

Figyelt kérdés

Tálcán kínálja az élet a lehetőségeket, sorba jönnek a férfiak, akik lehoznák a csillagokat, mindig van lehetőség szexre is, mégis "nehéz" a párkeresés?

A mezei hétköznapi férfiak onnan indulnak, hogy a kutyának SE kellenek, nekik el lehet hinni ha panaszkodnak, hogy nehéz, na de a nőknek?

Persze értem, hogy a nők nehéznek "érzik", de ez ne legyen már egy szubjektiv mérőszáma a dolognak.

Ez kicsit olyan mintha én sirdogálnék, hogy egy érettségivel nem ajánlanak fel nekem ügyvezetői állást, de persze úgy, hogy nem is keresem. Tudni kellene a világnak, hogy én mennyit érek. Valahogy igy képzelem el a nők párkeresési stratégiáját is.

Várják, hogy jöjjön a számukra vonzó férfi, aki általában nagyon sok más nőnek is vonzó, tehát ez nem szubjektiv, mert az alacsony vézna, gyenge jellemű "himnemüek" sosem esnek ebbe a kategoriába, na de bezzeg a magas jó kiállású egyedek!

Na de ezek a jó palik se hülyék, és nem fognak leállni olyan nőkkel, akikből egyébként sor áll nekik. Nem csak a nők akarják maguknak a legjobbat, hanem a férfiak is, már akik megtehetik.

És igy sajnos nem fog találkozni a kereslet a kinálattal, max odadobják magukat kétségbeesetten mint egy cafat húst és azt hiszik, hogy ezzel le van kötve a kívánt férfi. De ők sem hülyék, és továbbra a is legjobbat akarják maguknak, és egy jó pasiknak nem az átlagos mancika lesz a főnyeremény, max a hétvégi ürítés.

Szóval így azért megértem hogy nehéz a nőknek, főleg, hogy igazán tevékeny és megerőltető munkát nem igazán tesznek a sikerük érdekében csak várnak, mondván hogy gürizni nem lenne nőies.

Ó, hát akkor én is ráfogom egy csomó dologra, hogy nem csinálom, mert szerintem nem férfias. És aki megkérdőjelez engem az férfigyűlölő. Már ha a férfigyűlölés egyáltalán számontartott kategória lenne.

u.i.: nem, nem bántott senki, csak női ismerőseimmel nem túl kellemes a beszélgetés, mivel rövid úton mindegyik ezt a kinlódását kezdi el részletezni, és sajnos echo chamber, mert minden véleményt támadásnak értelmeznek.

Közben meg különösebb identitásuk nincsen, saját elfoglaltságuk és érdeklődésük ritkán, kivéve ha az ivást és / vagy drogozást leszámítom. Na meg az impulziv dolgokat, mint utazgatás és mindenféle más céltalan érzelmi kicsapongás.

De szerintem még ezzel az élettel is jobban élnek, mint a férfiak, mint ahogy azt a várható élettartamok is alátámasztják.

2022. okt. 16. 17:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
0%

110.

105: ...keressél fel egy pszichológust mert súlyos problémák vannak ott neked fejben

A súlyos problémát úgy hívják, hogy: igazság!

2022. okt. 19. 00:31
 112/115 anonim ***** válasza:
111: Hogy ilyenkor nem nyílik meg a plafon amikor minden ostoba ember szentül hisz a saját anekdotikus ostobaságaiban
2022. okt. 19. 04:20
 113/115 anonim ***** válasza:
8%
Felesleges a szex miatt barátnőt találni. Nekem pont olyan nő kellene aki keveset igényli a szexet, és nem egy energiavámpír. Nem akarom elpazarolni a spermámat, és 35 évesen 55-nek kinézni csak azért mert a szexfüggő démon nem bír a vaginájával. Az én esszenciámat ki kell érdemelni.
2022. dec. 5. 21:19
 114/115 anonim ***** válasza:
87%
Tudod miért viselkednek így a lányok, akikkel beszélsz? Mert egy kiállhatatlan, idegesítő alak vagy.
2022. dec. 5. 22:16
 115/115 anonim ***** válasza:
53%

A 21-ik századtól a férfiakat leértékelték, a nőket meg fel. Gyakorlatilag amíg ma beledöglik egy férfi a melóba, a hajtásba, a versengésbe, a páváskodásba, addig a nőknek meg csak megszületni volt nehéz. Jajjj, hullanak a könnyeim amikor azzal jönnek hogy nem találnak normális férfit, de szexre 2 másodperc alatt bárkit. Na, akkor az a helyzet, hogy egy normális, átlagos külsejű férfi ugyancsak krva nehezen talál normális nőt, ellenben szexre még nehezebben.

Lépjünk tovább! Megy a sírás hogy a nőket mennyire elnyomják! A valóság meg az, hogy az összes törvény, a média, a globális trendek mind-mind-mind a nőket védik, és minden esetben a férfiakat ekézik, gyalázzák és mindig a férfiak a bűnbakok mindenért. A férfiakat nyílvánosan lehet ócsárolni, lejáratni, addig a nőkről még virágnyelven sem lehet egy halvány említést sem tenni negatív irányban. Oké, menjünk tovább. OnlyFans.com Átlagos, gagyi, buta nők havi szinten milliós bevételekre tesznek szert. Szinte bele szakadnak a munkába!

Nézzük a megnyilvánulásokat. Elég megnézni a gyk-t! Magaslóról, lekezelően, felsőbbrendűségi tudattal megy a gyalázkodás, a lenézés, a beszólás a lepontozás ezerrel. összeborultok, és ugyanazt művelitek mint a média, vagy szociális területek minden szintjén! Egyfajta világháborút folytattok, állandóan azt akarjátok bizonyítani, hogy maga a férfi nem egy alantas, ostoba, bunkó, semmirekellő nem, ellenben a nőkkel, akik a szentek, a szuperek, a tájékozottak, az empatikusak, a gondoskodók, a szeretetteljesek, gyakorlatilag minden ami jó, az csak nőktől származhat.

Engem igazából nem izgatnak a nők megnyilvánulásai, csak már feltűnő. Tudom, mindig kell egy bűnbak globális szinten, a zsidók felett eljárt az idő, a négereket már védik ezerrel.... Ááá igen! Legyenek most a férfiak! Fúúúúj, a történelem során minden szenvedést ők okoztak! Le velük! Most éljenek a nők! A világért sem populizmus már megint. Sebaj, az emberiség semmit sem fejlődött!

2022. dec. 7. 21:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!