Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pontosan miért is nehéz a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért is nehéz a nők szerint a párkeresés?

Figyelt kérdés

Tálcán kínálja az élet a lehetőségeket, sorba jönnek a férfiak, akik lehoznák a csillagokat, mindig van lehetőség szexre is, mégis "nehéz" a párkeresés?

A mezei hétköznapi férfiak onnan indulnak, hogy a kutyának SE kellenek, nekik el lehet hinni ha panaszkodnak, hogy nehéz, na de a nőknek?

Persze értem, hogy a nők nehéznek "érzik", de ez ne legyen már egy szubjektiv mérőszáma a dolognak.

Ez kicsit olyan mintha én sirdogálnék, hogy egy érettségivel nem ajánlanak fel nekem ügyvezetői állást, de persze úgy, hogy nem is keresem. Tudni kellene a világnak, hogy én mennyit érek. Valahogy igy képzelem el a nők párkeresési stratégiáját is.

Várják, hogy jöjjön a számukra vonzó férfi, aki általában nagyon sok más nőnek is vonzó, tehát ez nem szubjektiv, mert az alacsony vézna, gyenge jellemű "himnemüek" sosem esnek ebbe a kategoriába, na de bezzeg a magas jó kiállású egyedek!

Na de ezek a jó palik se hülyék, és nem fognak leállni olyan nőkkel, akikből egyébként sor áll nekik. Nem csak a nők akarják maguknak a legjobbat, hanem a férfiak is, már akik megtehetik.

És igy sajnos nem fog találkozni a kereslet a kinálattal, max odadobják magukat kétségbeesetten mint egy cafat húst és azt hiszik, hogy ezzel le van kötve a kívánt férfi. De ők sem hülyék, és továbbra a is legjobbat akarják maguknak, és egy jó pasiknak nem az átlagos mancika lesz a főnyeremény, max a hétvégi ürítés.

Szóval így azért megértem hogy nehéz a nőknek, főleg, hogy igazán tevékeny és megerőltető munkát nem igazán tesznek a sikerük érdekében csak várnak, mondván hogy gürizni nem lenne nőies.

Ó, hát akkor én is ráfogom egy csomó dologra, hogy nem csinálom, mert szerintem nem férfias. És aki megkérdőjelez engem az férfigyűlölő. Már ha a férfigyűlölés egyáltalán számontartott kategória lenne.

u.i.: nem, nem bántott senki, csak női ismerőseimmel nem túl kellemes a beszélgetés, mivel rövid úton mindegyik ezt a kinlódását kezdi el részletezni, és sajnos echo chamber, mert minden véleményt támadásnak értelmeznek.

Közben meg különösebb identitásuk nincsen, saját elfoglaltságuk és érdeklődésük ritkán, kivéve ha az ivást és / vagy drogozást leszámítom. Na meg az impulziv dolgokat, mint utazgatás és mindenféle más céltalan érzelmi kicsapongás.

De szerintem még ezzel az élettel is jobban élnek, mint a férfiak, mint ahogy azt a várható élettartamok is alátámasztják.

2022. okt. 16. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
96%

"vannak nők akiknek van saját érdeklődése és identitása, és nem jön azzal, hogy ő olyan, amilyenné a férfi teszi.

Nem lehet, hogy érdemes lenne példát venni róluk, és picsogás meg a nők ekézése helyett azzal foglalkozni, hogy magadat és a saját életedet hogyan tudod jobbá tenni?

2022. okt. 16. 17:30
 12/115 anonim ***** válasza:
97%
#9 klasszikusokat csak pontosan! 😁 Azt írtam hogy külföldi férfi. És nem megoldani az életünket hanem boldoggá tenni a nálatok értékesebb társaságával.
2022. okt. 16. 17:31
 13/115 A kérdező kommentje:

nekem jó életem van, rendes iskolába jártam (nem anyámék fizették), rendes képzettségem van, rendes munkám és karrierem ami jól fizet, lakásom, érdeklődésem, szabad életem.

amim nincs: magasságom, izmaim, jóképüség, csajozós szövegem stb

de azért néha még igy is összejönnek dolgok, mert addig kaparok utána

de hosszú távon nem kifizetődő

2022. okt. 16. 17:32
 14/115 anonim ***** válasza:
100%
#10 mehetsz, valóban. Mi tart vissza? 🤷
2022. okt. 16. 17:33
 15/115 anonim ***** válasza:
96%

4#

A mostani párom is lehozza nekem a csillagokat. Ezért kell jól választani.

A külsejére most nem fogok kitérni. De had döntsem el, hogy ki az akihez tudok szexuálisan is vonzódni.

16/115 anonim ***** válasza:
94%
Akkor menjél.Dugni akarmikor tudok,de nekem megfelelő ferfit talalni nehéz.Az,hogy legyen okos,dolgos,ne hisztizzen,ne szoljon bele mire költök,hasonlóan vélekedjünk a dolgokrol nem nagy kérés.Az en feejem tud főzni,takaritani,gyereket nevelni.A csillagokat lehozza nekem.Szerencsém volt,hogy egymasra találtunk.
 17/115 anonim ***** válasza:
100%

"hát most lehet gyalázkodni, de vannak nők akiknek van saját érdeklődése és identitása, és nem jön azzal, hogy ő olyan, amilyenné a férfi teszi"

Akkor most lényegében az a problémád, hogy az ilyen nőknél nincs esélyed?

Vagy mi a te konkrét, személyes problémád ezen az életterületen?

2022. okt. 16. 17:34
 18/115 A kérdező kommentje:

12-es

most mire is vered magad? hogy egy külföldi lúzer a saját országában nem tudott becsajozni de a te anyagias fajtádnak meg jóljön az hogy több a pénze mint egy jobban kereső magyarnak?

szegény fószer nem tudja mit vállalt be, de valószinüleg jobbat nem tudott összehozni mitn te

2022. okt. 16. 17:34
 19/115 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt rosszul látod, férfiként írom.

1. Nem állnak minden nőnél sorban a kérők, csak a jó nőknél.

2. Ez nem matematika, hogy 5/10 az átlag. Ha te egy nőnél 5-ös vagy az csak annyit jelent hogy nem hányja el magát tőled, de semmi esélyed nincs nála. Ha tetszenél neki, legalább 8-ast mondana.

2022. okt. 16. 17:37
 20/115 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

Nagyon sok nő lehozná neked a csillagokat és minta feleség lenne.

Problémád velük: nem izgatóak és eleve nem is néznek ki elég jól.

Az tök mindegy, hogy a "szolid, egyszerű gyenge jellemű" nő törődne veled, az nem kell.

2022. okt. 16. 17:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!