Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy férfival aki elég valószínű hogy roma. Mit gondoltok a romákról? Nem érdemes, nem jó ötlet velük randizni? Vagy érdemes megpróbálni a dolgot?Mi a tapasztalatotok? Nem vagyok rasszista. Bővebben lent.
Valamiért mindenkinek a fogmosás hiánya szúrt szemet, pedig szerintem még ennél is nagyobb vörös zászló, hogy már az első randin előadja a hősszerelmest"
Abban mi a hoszerelmes ha valaki kimutatja a szimpatiajat , vonzalmat a masik fele. A kerdezo irta is , hogy mielott talalkoztak sokat beszelgettek . Sok embernek nem adatik meg ez a fajta erzes az eletben , mert nem sodorja ossze oket a szel . Neha olyanba szeret bele az ember akivel egy idoben elsem tudta volna kepzelni. Kit erdekel ha sarga , fekete , feher , kreol, sápadt arcú .. egy lényeg a kölcsönös tisztelet ami alltal mukodhet egy kapcsolat.
Pl. úgy, hogy az ilyen mézes-mázas szavakkal operáló pasikat igencsak fenntartással kezeled. Nem kizárólag a szavakra kell figyelni, hanem inkább a tettekre. Mondani bárki mondhat bármit, de a tettei bizonyítják azt, hogy üres szavakkal töm a céljainak az elérésének az érdekében, vagy valóban úgyis van, ahogy mondja. Jelenleg nagyon hiszékeny vagy ezzel a palival kapcsolatban.
Tehát az első lépés, hogy a jelenlegi naivitásodat kell levetkőzni.
Ez a pasi szarik a szájhigiéniára. Neked ugyan beadhatja, hogy változtat rajta. Ebből lesz kb. 3 alkalom, aztán ugyanúgy bele fog szarni. Nem saját magától van igénye rá, és nem is lesz soha. Neki egy ugyanilyen igénytelen nő lesz a megfelelő pàrja. Te ilyen vagy? Ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!