Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy férfival aki elég valószínű hogy roma. Mit gondoltok a romákról? Nem érdemes, nem jó ötlet velük randizni? Vagy érdemes megpróbálni a dolgot?Mi a tapasztalatotok? Nem vagyok rasszista. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Azt mondta, látszik rajta hogy szeret,belém szeretett. Hogy nagyon oda van értem. Látszik rajta. Én úgy látom rajta,pl ahogy néz rám. Vagy jó "színészek"? Még csak 1x randiztunk de előtte napokig beszélgettünk. Azon gondolkodtam hogy akikkel előtte randiztam nem voltak romák mégis úgy viselkedtek hogy... Nem szépen. Hogy a magyar férfiak között is mennyi olyan férfi van akivel nem érdemes randizni. Hogy ki tudja amúgy is,tök mindegy hogy magyar vagy nem hogy nem ver e át stb. Hogy a romáknál lehet e vajon "kivétel" akivel érdemes együtt lenni azon gondolkodtam. Meg ami "zavar" hogy nem igazán mos fogat. Mondta mikor szóba került,rágózik. Meg látszik a fogán... Mit gondoltok erről az egészről?
2022. okt. 15. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
49es javítása: házasként nem hatásként
2022. okt. 16. 09:43
 52/64 anonim ***** válasza:
Mindegy mit mondunk úgyis össze jössz vele,nem??!
2022. okt. 16. 09:46
 53/64 A kérdező kommentje:
52es: nem azt mondtam. Csak nem tudom mi legyen. Bár tényleg fura az egész
2022. okt. 16. 09:56
 54/64 anonim ***** válasza:
0%

Valamiért mindenkinek a fogmosás hiánya szúrt szemet, pedig szerintem még ennél is nagyobb vörös zászló, hogy már az első randin előadja a hősszerelmest"

Abban mi a hoszerelmes ha valaki kimutatja a szimpatiajat , vonzalmat a masik fele. A kerdezo irta is , hogy mielott talalkoztak sokat beszelgettek . Sok embernek nem adatik meg ez a fajta erzes az eletben , mert nem sodorja ossze oket a szel . Neha olyanba szeret bele az ember akivel egy idoben elsem tudta volna kepzelni. Kit erdekel ha sarga , fekete , feher , kreol, sápadt arcú .. egy lényeg a kölcsönös tisztelet ami alltal mukodhet egy kapcsolat.

2022. okt. 16. 11:07
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk,ha a kérdező jobbat nem kap,akkor úgyis mindegy
2022. okt. 16. 11:18
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

Pl. úgy, hogy az ilyen mézes-mázas szavakkal operáló pasikat igencsak fenntartással kezeled. Nem kizárólag a szavakra kell figyelni, hanem inkább a tettekre. Mondani bárki mondhat bármit, de a tettei bizonyítják azt, hogy üres szavakkal töm a céljainak az elérésének az érdekében, vagy valóban úgyis van, ahogy mondja. Jelenleg nagyon hiszékeny vagy ezzel a palival kapcsolatban.

Tehát az első lépés, hogy a jelenlegi naivitásodat kell levetkőzni.

Ez a pasi szarik a szájhigiéniára. Neked ugyan beadhatja, hogy változtat rajta. Ebből lesz kb. 3 alkalom, aztán ugyanúgy bele fog szarni. Nem saját magától van igénye rá, és nem is lesz soha. Neki egy ugyanilyen igénytelen nő lesz a megfelelő pàrja. Te ilyen vagy? Ezen gondolkozz el.

2022. okt. 16. 19:43
 57/64 anonim ***** válasza:
0%
56. Irigy vagy. A te szavad amugy sem fog szamitani , az enyem sem..
2022. okt. 16. 20:59
 58/64 anonim ***** válasza:
Összejöttél vele?
ápr. 17. 06:42
 59/64 Musztafa Kebab ***** válasza:
Válaszolj!
ápr. 21. 00:04
 60/64 anonim ***** válasza:
Azóta már vagy van 8 gyereke vagy feldarabolták
ápr. 21. 01:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!