Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy férfival aki elég valószínű hogy roma. Mit gondoltok a romákról? Nem érdemes, nem jó ötlet velük randizni? Vagy érdemes megpróbálni a dolgot?Mi a tapasztalatotok? Nem vagyok rasszista. Bővebben lent.
Valamiért mindenkinek a fogmosás hiánya szúrt szemet, pedig szerintem még ennél is nagyobb vörös zászló, hogy már az első randin előadja a hősszerelmest. Félreértés ne essék, biztos nem jutna el nálam csókig egy igénytelen fazon, de az, hogy rögtön szerelmet vall konkrétan megvezetés. Kérdező, te most vagy troll vagy, vagy ahogy azt fentebb említetted, annyira rosszak a tapasztalataid, hogy kevés hízelgéssel is az ujja köré csavar bárki. Ha ez így van, akkor őszintén sajnállak; tudom, hogy a szeretetnek csak a látszatába is képesek sokan belekapaszkodni, annyira magányosak. Viszont kérlek próbáld meg logikusan átgondolni ezt az egész szituációt, konkrétan nem töltöttetek elég időt együtt ahhoz, hogy kialakuljon bármikyen kötődés a részéről. Udvarolni nagyon tudnak, mint sok közelkeleti, a fekete leves meg majd jön a beetetés után, amikor már nyeregben érzi magát.
Ja és el ne hidd, hogy rendesen tisztálkodik. Mondani bárki mondhat akármit, de a konkrét tényállás az, hogy retkes és igénytelen, és valószínűleg egy liter olcsó parfümmel fedi el a szagát.
44
Ehm, nem akarom elrontani a gyereknapot, de házas nő vagyok és pontosan tudom, hogy milyen behízelgő dumákkal tudnak jönni egyes férfiak annak érdekében, hogy megfogjanak egy nőt. Egyébként a love bombing egy létező kifejezés, bántalmazó kapcsolatokban rendre ez jellemzi a beetető vagy a "béküljünk ki" szakaszt. Nyugodtan keress rá, ha számodra ez új.
Frusztrált pedig nem vagyok, csak sajnálom a kérdezőt és nem akarom, hogy rosszul süljön el számára a dolog.
45: De igen frusztrált vagy. Bocsi. Amúgy igazad volt a hozzászólásodban.
43 voltam
46:
Oké, jogod van a véleményedhez, viszont megérvelhetted volna, hogy miért gondolod így. Így hirtelen arra tudok gondolni, hogy az utolsó bekezdésem szóhasználata miatt jött így át mindkettőtöknek a 44-es válaszolóval egyaránt. Mea Culpa, valóban nyersre sikeredett, van még mit javítani a fogalmazási készségemen.
No de nem akarom tovább offolni a kérdést nem témába vágó irományokkal; jó éjt kívánok neked.
Kizártnak tartom a normális reakciót. Egy ember sem viseli el, ha bárminemű igénytelenségére felhívják a figyelmet, nem még egy cigó. De ha esetleg mégis normálisan reagálna, én akkor sem kezdenék vele. Ne miattam legyen igényes, hanem alapból kellene, hogy igénye legyen rá. Az, hogy nincs, az azt jelenti, hogy x idő múlva, ha ráun a rendszeres fogmosásra, akkor egy idő múlva visszatér a régi megszokott rendszerébe, hiszen már megvan a kifogott balek. Csak színház az egész, ha bedőlsz az előadásnak, akkor meg is érdemled. Fejleszd az ember ismereted, mert az jelenleg nincs. A naivitást is ideje levetkőznöd. Ha valakinek alapvetően nincsen igénye a rendszeres fogmosásra, annak egész életében sem lesz, max. addig amíg a bizonyos célját eléri. Ha az megvan, akkor simán visszatér a régi rendszerébe, miszerint szarik majd ismét fogat mosni. Viszont addig, az addig is gusztustalan szája legalább még tovább gusztustalanodik. Sok sikert hozzá.
42es: hányadik randin "normális" ha a hősszerelmest játsza? Meddig nem normális ez kb?
42-45ös: lehet hogy igazatok van. Mert első randin azt is mondta hogy lehetne közös gyerek meg hogy mi lehetne a nevem vele hatásként... Nagyon sokat beszélgettünk, napokon keresztül de mondjuk akkor is furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!