Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy férfival aki elég valószínű hogy roma. Mit gondoltok a romákról? Nem érdemes, nem jó ötlet velük randizni? Vagy érdemes megpróbálni a dolgot?Mi a tapasztalatotok? Nem vagyok rasszista. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Azt mondta, látszik rajta hogy szeret,belém szeretett. Hogy nagyon oda van értem. Látszik rajta. Én úgy látom rajta,pl ahogy néz rám. Vagy jó "színészek"? Még csak 1x randiztunk de előtte napokig beszélgettünk. Azon gondolkodtam hogy akikkel előtte randiztam nem voltak romák mégis úgy viselkedtek hogy... Nem szépen. Hogy a magyar férfiak között is mennyi olyan férfi van akivel nem érdemes randizni. Hogy ki tudja amúgy is,tök mindegy hogy magyar vagy nem hogy nem ver e át stb. Hogy a romáknál lehet e vajon "kivétel" akivel érdemes együtt lenni azon gondolkodtam. Meg ami "zavar" hogy nem igazán mos fogat. Mondta mikor szóba került,rágózik. Meg látszik a fogán... Mit gondoltok erről az egészről?
2022. okt. 15. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

Csókolóztatok már? Ha igen, és téged nem zavart...Ismerek nem egy olyan párt,ahol egyikük cigány,masikuk magyar származású.Kívülről úgy tűnik,jól elvannak..

Én a magam részéről mondjuk nem mennék bele egy ilyen viszonyba,nemcsak a fogai miatt,hanem, mert egy teljesen más kultúra,más mentalitás,más szabályok.

2022. okt. 15. 21:59
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
31. Kultura ? te sem lattal meg élőben kulturalt ciganyt, max tvben meg gwm,grofo feleket interjukban..
2022. okt. 15. 22:03
 33/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem mos fogat, hanem inkább rágózik? Ez komoly? Én biztos nem akarnék ilyen embertől semmit, akármilyen etnikumú is.
2022. okt. 15. 22:03
 34/64 A kérdező kommentje:
29es: biztos hogy tróger? Azért mert roma? Az a baj hogy a magyaroknál is sajnos sok a tróger,szemét.
2022. okt. 15. 22:07
 35/64 A kérdező kommentje:
31es: csókolóztunk már.
2022. okt. 15. 22:09
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
29 es vagyok. Nem a randi partneredre irtam a trogert. Ismerkedj vele . Ahogy te is irtad , az eddigi partnereidnek fele ilyen jo termeszete nem volt , annak ellenere hogy nem volt bennuk vono ver.
2022. okt. 15. 22:13
 37/64 A kérdező kommentje:
33as: és ha mostantól fogat mosna? Miattam. Hogy vele maradjak.
2022. okt. 15. 22:13
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
trollkodsz kerdezo. Nem hiszem el , hogy valaki ennyire buta . :D
2022. okt. 15. 22:17
 39/64 anonim ***** válasza:
94%

Lassan kezdek én is a 38-assal egyetérteni.

Randizz vele, ennyi. Minket hol érdekel ez?

2022. okt. 15. 22:19
 40/64 A kérdező kommentje:

Az a "baj " hogy én tényleg nagyon jól éreztem magam vele. Nagyon jó volt vele. Boldog vagyok, voltam vele. És ezeket rajta is láttam.

Szeret és én is szeretem, úgy érzem. Mielőtt találkoztunk nagyon nagyon sokat beszélgettünk. Nagyon jó volt vele a randi. Tényleg úgy láttam hogy ő is nagyon odavan értem. Lehetett látni rajta mikor együtt voltunk. Nagyon sokat néztünk egymás szemébe és láttam rajta hogy tényleg szeret, tényleg nagyon odavan értem.

2022. okt. 15. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!