Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy férfival aki elég valószínű hogy roma. Mit gondoltok a romákról? Nem érdemes, nem jó ötlet velük randizni? Vagy érdemes megpróbálni a dolgot?Mi a tapasztalatotok? Nem vagyok rasszista. Bővebben lent.
Csókolóztatok már? Ha igen, és téged nem zavart...Ismerek nem egy olyan párt,ahol egyikük cigány,masikuk magyar származású.Kívülről úgy tűnik,jól elvannak..
Én a magam részéről mondjuk nem mennék bele egy ilyen viszonyba,nemcsak a fogai miatt,hanem, mert egy teljesen más kultúra,más mentalitás,más szabályok.
Lassan kezdek én is a 38-assal egyetérteni.
Randizz vele, ennyi. Minket hol érdekel ez?
Az a "baj " hogy én tényleg nagyon jól éreztem magam vele. Nagyon jó volt vele. Boldog vagyok, voltam vele. És ezeket rajta is láttam.
Szeret és én is szeretem, úgy érzem. Mielőtt találkoztunk nagyon nagyon sokat beszélgettünk. Nagyon jó volt vele a randi. Tényleg úgy láttam hogy ő is nagyon odavan értem. Lehetett látni rajta mikor együtt voltunk. Nagyon sokat néztünk egymás szemébe és láttam rajta hogy tényleg szeret, tényleg nagyon odavan értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!