Tart valaki lakásban beagle kutyát? Mik a tapasztalatok, érdemes megpróbálni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__87194-panlell..
beírod a keresőbe, hogy beagle, és első oldalon kidobja, ne legyél ennyire tehetetlen
Szia!
nekem több futtatós ismerősöm (pontosan 4) tartja panelban őket, napi 3szor viszik őket le (mind felnőttek). abból az egyik minimum 1,5 órás kutyafuttató, labda, séta, tanulás. és igy szépen el vannak, de napi 1,5 óra igazán aktiv mozgás az kell. kölyökkorukban nem rombolnak jobban mint a többiek.
Ha engem kérdezel, én azt mondom: mindent lehet, csak nem biztos,hogy megéri...És ezalatt nem a Beagle lakásban tartását értem, hanem egyáltalán a Beagle fajta tartását...
A Beagle vadászatokon használt falkakutya, ebből kifolyólag mozgékony és makacs, megy a feje után, nagyon nehéz nevelni...Plusz eléggé ugatós fajta, a környéken több Bagle-t is tartanak lakásban, és már a hangjukról felismerem, hogy mikor melyik ugat éppen...
Olyan ismerősnek is meggyűlt a baja a Beagle-lel,aki korábban több kutyát is profin megtanított az alap engedelmességre és különböző kunsztokra...
Én biztosan nem tartanám lakásban, és még kertes házban is meggondolnám,kezdő kutyatartóknak nem való ez a fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!