Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tart valaki lakásban beagle...

Tart valaki lakásban beagle kutyát? Mik a tapasztalatok, érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Már volt ilyen kérdés. Nem érdemes. Nem oda való. Mennyit lennél otthon vele?
2011. jún. 30. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Én nem találtam!Egyébként máshol azt olvastam,sokan tartják lakásban!Miért nem érdemes?Termete miatt,vagy a játékossága miatt,esetleg egyéb ok miatt?Tanulok,így elég sokat tudnék vele lenni,sokat tudnám vinni sétálni,és sokat játszana vele párom is,és én is!
2011. jún. 30. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Beagle kutyát tart egy ismerős kertszomszédja panelban. A kutya, ahányszor kijönnek a kertbe, olyan, mint ha fel lenne húzva. El tudom képzelni, mit szólnak ehhez a pörgéshez otthon a szomszédok. Biztos nem örülnek...
2011. jún. 30. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__87194-panlell..

beírod a keresőbe, hogy beagle, és első oldalon kidobja, ne legyél ennyire tehetetlen

2011. jún. 30. 15:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van??Nem kötelező válaszolnod!!Nem azért van ez az oldal,hogy bármit nyugodtan megkérdezhessek,és gyors válaszhoz juthassak???Senki nem kérte,hogy te reagálj...
2011. jún. 30. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
De, te kérted, hiszen kérdést tettél fel, és válaszoltam is rá, hogy nem jó lakásban tartani. Plusz ki van írva, hogy ne tegyünk fel olyat, amit mások már megkérdeztek előttünk.
2011. jún. 30. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

nekem több futtatós ismerősöm (pontosan 4) tartja panelban őket, napi 3szor viszik őket le (mind felnőttek). abból az egyik minimum 1,5 órás kutyafuttató, labda, séta, tanulás. és igy szépen el vannak, de napi 1,5 óra igazán aktiv mozgás az kell. kölyökkorukban nem rombolnak jobban mint a többiek.

2011. jún. 30. 15:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj!Amikor a kérdésemet beírtam sem ajánlott fel ilyen jellegű kérdést,de majd akk máskor jobban odafigyelek,nehogy megerőltesd magadat miattam... Egyébként köszönöm a válaszokat mkinek!
2011. jún. 30. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
elegendő mozgással bármilyen kutyut tarthatsz lakásban.
2011. jún. 30. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha engem kérdezel, én azt mondom: mindent lehet, csak nem biztos,hogy megéri...És ezalatt nem a Beagle lakásban tartását értem, hanem egyáltalán a Beagle fajta tartását...

A Beagle vadászatokon használt falkakutya, ebből kifolyólag mozgékony és makacs, megy a feje után, nagyon nehéz nevelni...Plusz eléggé ugatós fajta, a környéken több Bagle-t is tartanak lakásban, és már a hangjukról felismerem, hogy mikor melyik ugat éppen...

Olyan ismerősnek is meggyűlt a baja a Beagle-lel,aki korábban több kutyát is profin megtanított az alap engedelmességre és különböző kunsztokra...

Én biztosan nem tartanám lakásban, és még kertes házban is meggondolnám,kezdő kutyatartóknak nem való ez a fajta.

2011. jún. 30. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!