Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 év korkulonbség és randizási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év korkulonbség és randizási para, van ilyen?

Figyelt kérdés

23 éves srác aki ír nekem. Egyelőre nem érzem azt az 5 év különbséget, valószínűleg találkozáskor derülne ki minden úgyis. Pár napja beszélgetünk csak online, aztán már emlegeti a találkát, viszont iszonyat rám jött para, már majdnem azt érzem hogy egyedül jobb lenne, ráadásul másfél éve volt szakításom és még mindig dolgozom magamon.

Más is volt ennyire parás? Más mondja, hogy rám fér egy kis szórakozás de még ezt is soknak érzem...

28N

2022. okt. 15. 19:27
 1/6 Ghgj ***** válasza:
100%
Szerintem természetes a para, nem a korkülönbség miatt, hanem csak szimplán úgy, a randi miatt.
2022. okt. 15. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Elvenni nem fog nyugi:D
2022. okt. 15. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozz, nézd meg mennyire kisfiú-e még vagy sem. Ne parázz, nincs vesztenivalód.

Én nem fűznék hozzá sok reményt, de kitudja. Lehet hogy neked szerencséd lesz .

2022. okt. 15. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az az 5 év egyáltalán nem sok. Lehet még jól is fogod érezni magad vele.
2022. okt. 15. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
27%

Azt tisztázd le, hogy mit akarsz tőle!

Eltartani nem tud.

Gyereket vállalni...ahhoz FÉRFI kell.

Van egyáltalán lakása?

2022. okt. 15. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös:

Remélem ez troll válasz volt :D

2022. okt. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!