Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire para elmenni egy lánykáér (19) egy másik, szomszédos országba akit egyébként csak neten keresztül ismerek?
Téma adott.
Kedves férfitársaim, mit gondoltok, belevágnátok egy ilyenbe az adott ország nyelvismerete nélkül, úgy, hogy még nem voltatok ott?
Kedves nők, milyen reakciótok lenne egy ilyen szituációban?
hívott.
Nyílván nem kiköltözni.
Na de ti benne lennétek?
Hát én nő vagyok, nem hívnálak, nem mennék. De nőként félnem kell, hogy megölnek/megerőszakolnak.
Idegen a netről... butuska nagyon.
400 km nem vészes, angolul kb. mindenhol beszélnek, a lány szimpatikus volt a net alapján...miért ne?
#3 voltam
#5 igazából férfiként is picit "félek" egy tökidegen országba menni egy konkrétan "idegen" lányér, de hát egyszer élünk, miért ne? Nyílván nem 2 sor beszélgetés után merült fel a lehetőség.
#6 Egy kicsit bővebben, miért igen? Milyen "hátrányokat" tudsz elképzelni?
És mégis mennyi az a "nem 2 sor beszélgetés"?
Mióta ismered? Mennyit tudsz róla? Csak a neten kommunikáltak vagy azért beszéltetek már mondjuk telefonon is?
Azt hiszem nincs üldözési mániám, de azért óvatos meg körültekintő próbálnék lenni.
Egy nagy negatívum jut eszembe: ha más, mint akinek kiadta magát, pl. sorozatgyilkos vagy valami, szóval talán attól tartanék, hátha elrabol vagy ilyesmi. Azon kívül, repjegy nem olcsó, ott közlekedés, szállás, aztán lehet hogy két mondat után megutáljátok egymást, szóval benne van a pakliban hogy kidobsz egy nagy csomó pénzt a semmire.
Hogy miért igen, azt leírtam #6-ban, ha már azon gondolkodom, hogy kiutazzak a lányhoz, akkor nyilván azt gondolom hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!