Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire para elmenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire para elmenni egy lánykáér (19) egy másik, szomszédos országba akit egyébként csak neten keresztül ismerek?

Figyelt kérdés

Téma adott.

Kedves férfitársaim, mit gondoltok, belevágnátok egy ilyenbe az adott ország nyelvismerete nélkül, úgy, hogy még nem voltatok ott?

Kedves nők, milyen reakciótok lenne egy ilyen szituációban?

2017. febr. 3. 19:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
20/f, 400 kmröl van szo
2017. febr. 3. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Hívott a csaj?
2017. febr. 3. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy találkozásra jó lehet, ha akkora hatással volt rád. Legalábbis remélem nem egyből kiköltözni akarsz hozzá.
2017. febr. 3. 19:40
 4/11 A kérdező kommentje:

hívott.

Nyílván nem kiköltözni.

Na de ti benne lennétek?

2017. febr. 3. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát én nő vagyok, nem hívnálak, nem mennék. De nőként félnem kell, hogy megölnek/megerőszakolnak.

Idegen a netről... butuska nagyon.

2017. febr. 3. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

400 km nem vészes, angolul kb. mindenhol beszélnek, a lány szimpatikus volt a net alapján...miért ne?

#3 voltam

2017. febr. 3. 20:00
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 igazából férfiként is picit "félek" egy tökidegen országba menni egy konkrétan "idegen" lányér, de hát egyszer élünk, miért ne? Nyílván nem 2 sor beszélgetés után merült fel a lehetőség.

#6 Egy kicsit bővebben, miért igen? Milyen "hátrányokat" tudsz elképzelni?

2017. febr. 3. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:

És mégis mennyi az a "nem 2 sor beszélgetés"?

Mióta ismered? Mennyit tudsz róla? Csak a neten kommunikáltak vagy azért beszéltetek már mondjuk telefonon is?

Azt hiszem nincs üldözési mániám, de azért óvatos meg körültekintő próbálnék lenni.

2017. febr. 3. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy nagy negatívum jut eszembe: ha más, mint akinek kiadta magát, pl. sorozatgyilkos vagy valami, szóval talán attól tartanék, hátha elrabol vagy ilyesmi. Azon kívül, repjegy nem olcsó, ott közlekedés, szállás, aztán lehet hogy két mondat után megutáljátok egymást, szóval benne van a pakliban hogy kidobsz egy nagy csomó pénzt a semmire.

Hogy miért igen, azt leírtam #6-ban, ha már azon gondolkodom, hogy kiutazzak a lányhoz, akkor nyilván azt gondolom hogy megéri.

2017. febr. 3. 21:51
 10/11 mikeXxX ***** válasza:
Háromszáz kilométerre már mentem tulajdonképp nem bántam meg sőt jut eszembe voltam ezeregyszázra is bár ott nem konkrétan amiatt de azt hozzá teszem ezek nyugati országok voltak egy ukrán modell lánnyal is leveleztem rengeteget na őt nem látogattam meg de ott sem ő miatta hanem pusztán egy gyökér népnek tartom őket ezért nem is mentem !
2017. febr. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!