Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akadhat el a beszélgetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadhat el a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Május óta egy komoly hosszútávú kapcsolatot keresek ahol lehet a másikkal meglehet tervezni a jövőt.Mindenhol ismerkedtem már eddig,könyvtár edzőterem, kutyámmal parkokba megyünk...csak úgy leszolítottam vakamit a buszpályaudvaron, ezek nem váltak be, így a tinder a badoo és a Facebook társkeresőn vagyok fent, pár nap után a férfiak vissza se írnak, pedig kérdezek érdeklődők, mesélek.

26 éves nő vagyok,26-38 között keresek férfit, tudom,hogy a személyes találkozó híve vagytok így ha valaki szeretne nálam ez nem akadály,nem 3 nap után,de 1 hét múlva már találkozok az illetővel,ha persze van ilyen eddig 2x fordult elő

Férfiak általában miért nem folytatódik egy nővel a beszélgetés? Hol és mit rothatok el, láthatóan én rontom el.. úgy gondolom,hogy 6 hónap alatt valaki csak érdeklődött volna utánam.

Miért tűntők el 3-5 nap után a beszélgetésből?

Sajnos ezeket tapasztalom

Nem nem keresek görcsösen senkit sem. Csak szimplán érdeklődés,hogy miért akad el a dolog 3 nap után ?

2022. okt. 15. 05:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 15. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
39%
nincs téma. mindent átrágtok. ez a sétálok és eszembe jut a mókusról egy sztorik is fogynak vagy eszébe sem jut egyből.
2022. okt. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!