Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akadhat el a beszélgetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadhat el a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Május óta egy komoly hosszútávú kapcsolatot keresek ahol lehet a másikkal meglehet tervezni a jövőt.Mindenhol ismerkedtem már eddig,könyvtár edzőterem, kutyámmal parkokba megyünk...csak úgy leszolítottam vakamit a buszpályaudvaron, ezek nem váltak be, így a tinder a badoo és a Facebook társkeresőn vagyok fent, pár nap után a férfiak vissza se írnak, pedig kérdezek érdeklődők, mesélek.

26 éves nő vagyok,26-38 között keresek férfit, tudom,hogy a személyes találkozó híve vagytok így ha valaki szeretne nálam ez nem akadály,nem 3 nap után,de 1 hét múlva már találkozok az illetővel,ha persze van ilyen eddig 2x fordult elő

Férfiak általában miért nem folytatódik egy nővel a beszélgetés? Hol és mit rothatok el, láthatóan én rontom el.. úgy gondolom,hogy 6 hónap alatt valaki csak érdeklődött volna utánam.

Miért tűntők el 3-5 nap után a beszélgetésből?

Sajnos ezeket tapasztalom

Nem nem keresek görcsösen senkit sem. Csak szimplán érdeklődés,hogy miért akad el a dolog 3 nap után ?

2022. okt. 15. 05:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Talán mert kifogytok a témából?

Mikről szoktatok beszélgetni?

2022. okt. 15. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődsz eleget az illető után? Nem csak magadról mesélsz végig!?

Nem csak igennel,nemmel válaszolgatsz? Hosszabban is írsz, nem csak egy-két szavas válaszokat adsz!?

Ezek szoktak taszítóan hatni!

Elfogadod egy-egy dologban az ő álláspontját is és nem csak a magdét? Tudsz alkalmazkodni?

Nehéz így megmondani az okát, ismeretlenül! Sok oka lehet!

2022. okt. 15. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Vagy éppen a srác nem érdeklődik utána, a srác ad 1-2 szavas válaszokat, és a srác nem tud, nem akar alkalmazkodni?! Ez nem jutott eszedbe, #2??

F.

2022. okt. 15. 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

"pár nap után a férfiak vissza se írnak, pedig kérdezek érdeklődők, mesélek"

Lehet, hogy túl sokszor/sokat írsz. Kölcsönös érdeklődésre van szükség.

2022. okt. 15. 08:52
 5/12 anonim ***** válasza:

2# es!

Kedves 3# as! Ő mondta hogy a férfiak nem írnak pár nap múlva már vissza! Nem a kérdező miatt nem folytatódik az ismerkedés, hanem a férfiak nem írnak többet! Innen közelítettem meg!

2022. okt. 15. 09:10
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen érdeklődsz eleget

Nem csak magadról beszélek

Hosszabban is írok, nem csak egy-két szavas válaszokat adok

Smiley is használok a mondataim végére

2022. okt. 15. 09:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Jöttek üzenetben olyan levelek,hogy biztos csúnya vagyok,mert 5 hónapon belül azért talál párt magának az ember

Nem érzem magam csúnyának,

igen van nálam szebb nők is, aláíróm.

Magamat 10/7 értékelném

Én se vagyok miss szépség,de csúnyának se látom magam, van normális önértékelésem magamról

2022. okt. 15. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor így kicsit ismerni kellene hogy tanácsot lehessen adni!

Vagy csak pont olyanokba botlottál akik nem voltak alkalmassak kapcsolatra! Vagy nem voltál szimpatikus nekik!

Ne add fel!

2022. okt. 15. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egyszerűen nem a megfelelő férfiakkal találkoztál eddig. Milyen férfiakat találsz vonzónak? Sajnos online társkeresőn mindenkinek nehéz a párkeresés, mivel sokan szórakozásból vagy laza kapcsolat miatt vannak fent. Nehéz kiszűrni.

Valószínű akik offoltak, nem igazán kerestek komolyat és könnyebb eltűnni, mint udvariasan megmondani.

Én azt mondom, ne add fel az élőben ismerkedést sem, járj el a barátaiddal helyekre, és online csak azokat húzd be, akik tényleg nagyon szimpatikusak, mert általában az első megérzés a jó.

2022. okt. 15. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztalom férfiként, eltűnnek a nők pár nap után. F48
2022. okt. 15. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!