Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés gymcelnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés gymcelnek lenni?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy gyúrsz és mégsem leszel jóképű és/vagy magasabb?

Sokan csak az edzés örömeiért csinálják?

2022. okt. 12. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Minden dagadt nő helyből ronda, én pl. valamiért a dagadtaknak gyakran tetszem. Biztos mert vékony vagyok a lúzerek meg azt hiszik az átlagsúly számít... amúgy alábbi listán 4 és az alatti.

[link]

2022. okt. 12. 12:18
 12/14 A kérdező kommentje:

11

Igen, a kövér nőknek nagyon bejönnek a vékony srácok. Sosem értettem. Egyik egészségtelen a másik egészséges. Egyik igényes a másik nem. Nagyon fura. Lehet van rá valamilyen biológiai magyarázat.

Vagy lehet azért van ez, mert a vékony srácokra a vékony nők nem hajtanak túlzottan.

2022. okt. 12. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

12

Ez azért van, mert egyrészt nők mindig szinten felülről akarnak választani másrészt emberek olyat akarnak, amilyenek ők nem lehetnek. Én is rondaként ezért szeretnék szép nőket, de az nyilván lehetetlen, legalábbis amíg nem keresek havi 7-10 milliót. Karrierem nagyon jól halad az IT szektorban és már most se keresek rosszul, de ez a kereset még sajnos nagyon messze van.

2022. okt. 12. 12:41
 14/14 A kérdező kommentje:

13

Dúsgazdagnak kell lenned ahhoz, hogy rondaként szép nőt kapj. Az IT karrier lehet nem lesz elég nekik.

De ha igen, akkor sem fogsz nedves puncit tapasztalni. Tehát készítsd majd be a síkosítót!

2022. okt. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!