Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs tisztában az érzéseivel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs tisztában az érzéseivel. Ez burkolt elutasítás lenne, vagy hihetek neki?

Figyelt kérdés
Még nem jöttünk össze, elég zavaros. Én vagyok a nő.

2022. aug. 3. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalataim alapján ilyenkor kell elengedni az illetőt. Ez egy játszma, aminek sosincs jó vége. Vagy azért, mert teljesen kihasznál és utólag közli, hogy bocs mégse vagy azért, mert csak 3gy helyben toporogtok és a semmire pazarlod az időd.

Aki akar, de nem biztos benne, hogy hogy tudja menedzselni ezt érzelmileg vagy bárhogy, az ilyen monológok nélkül megpróbálja a legjobbat nyújtani, nem pedig közli, hogy mizu és passzívra vált.

2022. aug. 3. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem találom életem nőjét, dugni meg találkozgatni jó leszel. (De ezt így soha egy férfi sem fogja kimondani) Egy ilyen duma után meg még sajnálni is fogod, és beleteszel még ettől is többet a viszonyba. Neki így tökéletes hisz semmi felelőssége nincs irántad, te meg maradsz kétségbeesett és folyamatosan kompenzálni fogsz. Miért kell ez neked?
2022. aug. 3. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek azok akik veled nem akarnak semmi különöset.

Ha viszont nem hagyod magad átverni, megpróbálnál lelépni, akkor meg jönnek a szerelemvallomások, hirtelen te leszek álmaik nője, akiért küzd, harcol, birtokol, akinek bizonygat.

Addig csak szexre kellettél, de nehogymár mással szexelj az úgy nem jó. Ilyenkor jönnek a csillagokkal. És még el is hiszik magukról, hogy ők szerelmesek.

2022. aug. 3. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tapasztalat alapján ezt akkor szokták mondani, mikor nem igazán akarnak semmit, max szex és kb ennyi.
2022. aug. 3. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Menekülj. Később lehet, hogy változtat a dumán, amikor rájön, hogy másként nem lesz része rendszeres szexben vagy netán anyagi érdekből, de szerelmes az ilyen nem lesz soha. Azért fogalmaz így, mert kellesz neki, amíg nincs jobb, de nem te vagy álmai nője, ez biztos.
2022. aug. 3. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Burkolt elutasítás. Ha akarok egy nőt, és azt érzem kell nekem, akkor minden követ megmozgatok hogy az enyém legyen.
2022. aug. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!