Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés gymcelnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés gymcelnek lenni?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy gyúrsz és mégsem leszel jóképű és/vagy magasabb?

Sokan csak az edzés örömeiért csinálják?

2022. okt. 12. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Én nőként pl. a depresszióm miatt járok, jó kimozdulni és tenni valamit saját magamért.

Az "incelek" esetében még mindig jobb, mint nőket szidni a Redditen, vagy meginni napi 5 liter sört. Az edzés, ha értelmesen csinálja az ember, ad egyfajta tartást. A tesztoszteron termelésében is segít, összességében csak nyerni lehet vele.

2022. okt. 12. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Sosem gyúrtam, de mindig sportoltam valamit. (OK, néha emelgettem súlyokat is, de sosem ez volt fóluszban). És sosem azért csináltam, hogy jobban nézzek ki. Ez csak egy járulékos nyereség.

Segít az ismerkedésben, ha van egy kiállásom. De sportos, feszes testet inkább csak az első szex után szokták észrevenni.

Sokkal többet számít, hogy legyen egy egészséges önbizalmam és tudjak beszélgetni sok témáról.

Tehát a kérdésre visszatérve: Minden sportot a mozgás öröméért vagy a későbbi versenyekben kitűzött célok miatt művelek.

2022. okt. 12. 11:05
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Felemelő érzés, hogy egy gyakorlat közben 3 hete még csak 20 tonna össz súlyt tudtam megmozgatni, előző héten már 25.5 tonnát és még jobb belegondolni, hogy ez egy éven belül egy átlag mozdony súlyát is kiteheti. Magasnak szerencsére alapból magas vagyok, hogy az arcszerekzetem milyen az meg nem érdekel. Azon változtatok és dolgozok, amin tudok. Az, hogy mindig van hova fejlődni az elég nagy plussz az edzés mellett, főleg hogy magam miatt csinálom.
2022. okt. 12. 11:16
 4/14 A kérdező kommentje:

3

Ez szép de ha téged nem is érdekel az arcszerkezeted (engem sem az enyém) de másokat nagyon is, alapjáraton az alapján fognak megítélni és beskatulyázni különféle kategóriákba. A nők meg pláne, az alapján fognak vonzódni vagy sem. Én is igyekeztem kizárni ezt az igazságot a gondolataimból, de nap mint nap nekiütközök, meghatározza az élettapasztalataim, életutam, kapcsolataim stb.

2022. okt. 12. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Alapvetően arc számít (+ kereset es pénisz méret). Én még nem hallottam egy olyanról se, aki rondaként elkezdett gyúrni és magasabb szintű nők is leálltak vele utána. Ez inkább csak városi legenda. A te szinteden levő nők meg már most is leállnak veled. Én is gyúrtam régebben, sőt még pszichológushoz is jártam, de továbbra is csak alacsony szintű nőknek tetszem.

Inkább végezd el a BME villanykarát vagy legyél plasztikai sebész, az olyan pályára állít, ami hosszú távon magas keresetet tud biztosítani. Az garantáltan behúzza a magasabb szintű nőket.

2022. okt. 12. 11:41
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a "te szinted, magas szint, ő szintje stb." dolgot el kéne felejteni.
2022. okt. 12. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

6

Oké, köszi a csodás hozzászólást. Elfelejtjük. Szép nők meg mostantól leállnak rondákkal is, mert csak. De tedd meg, hogy erről szólsz nőknek is, hogy tudjanak róla...

2022. okt. 12. 11:52
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Képzeld, nő vagyok (6)
2022. okt. 12. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

8

És szóltál már a fajtársaidnak az új modus operandiról? Én kifejezetten örülnék, ha végre nem csak ronda nőknek tetszenék úgyhogy tedd meg nekünk ezt légyszi minél hamarabb. Köszi.

2022. okt. 12. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít már neked rondának? Kíváncsi vagyok.
2022. okt. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!