Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én látom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy a lányok manapság jobban kedvelik a nőiesebb, félénkebb fiúkat? A nagydarab, erős, határozott férfiaktól meg inkább félnek

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 00:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

#20: Az a szomorú, hogy miközben a nők huhognak, hogy a politikában, döntéshozásban nagyobb női kvóta kéne, a csúnya-gonosz férfiakkal átitatott törvényhozás mégis a nőknek kedvező és a férfiakat többszörösen büntető törvényeket hoz és a gazdasági rendszert is úgy alakítja.

Az már nem a politika hibája, hogy a szabadpiac egy lépéssel mindig a bürokraták előtt lesz, ezért egyre fifikásabb módszerekkel szűrik ki a potenciális szülőkorú nőket és vesznek fel helyette mást, ha nem pótolhatatlan a tudása az illetőnek.

Szóval jelenleg az van, hogy a nők szabadon szexelhetnek 14 éves koruktól, teherbe is eshetnek, abba, hogy megtartják-e senki nem szólhat bele.

Ha az apa ismeretlen (ez bemondásra történik, ha az apa nem jelentkezik az illetékes szerveknél, hogy "Hahó, én vagyok az apa!" - amennyiben igen, akkor saját zsebből kifizeti a DNS vizsgálat árát, ha bebizonyosodik, hogy ő az, akkor polgári peres eljárással lehetősége van visszaperelni a nőtől (ha be tudják rajta hajtani) a DNS teszt költségét. De erre már csak azért sem kerül sor, mert a nő épp lemondani készült a gyerekről, akit állami gondozásba tettek volna, így az apa felbukkanása miatt megmarad 1 az amúgy is szűkös férőhelyek közül, így ha a gyámügy megfelelőnek látja az apa helyzetét és a nő nem gondolja meg magát, akkor nála helyezik el a gyereket. Ha a nő meggondolja magát, akkor a gyerekért is mehet a harc.

Szóval ismeretlen apa esetén a nő simán beadja a gyereket, ha még erre sincs elég bőr a pofáján, akkor elviszi egy babamentő inkubátorba és anonim módon a közteherviselésre bízza a pulyát. (régen az apácákhoz rakták le kosárban).

Ha az apát megtalálja a gyámügy, akkor az állami gondozott gyerek után is kipereli tőle a gyerektartást és egy állami szervnek megvan hozzá a jogi apparátusa is. Az anyától nem kér gyerektartást, sőt, kedve szerint kiviheti, visszaviheti, mint egy hosszútávú megőrző. Ha a gyereknek van bármi öröksége, haszonélvezete, stb. akár az apja vagy apai nagyszülei révén, arra ugyanúgy igényt formálhat az anya, amíg nem mond le róla írásban.

Manapság már szigorítanak valamit, tehát ha nem mond le róla, akkor azt hiszem negyedévente meg kell jelennie egy tibicsokival vagy hasonlóval lehetőleg nem alkoholos és nem drogos állapotban és eljátszogatni egy kicsit ott a személyzet előtt a gyerekkel.

Meg már azt is megszigorították (bár ez naccsaládokban volt divat), hogy az anya beadja, a nagynéni meg kiveszi, így felveszi rá a kiemelt családi pótlékot meg a plusz szociális támogatásokat, mint nevelőszülő, közben meg ugyanúgy családban marad a pulya hol a nagynéninél, hol a biológiai anyjánál. Régen ezzel is lehetett trükközni.

Mi meg fizetjük az adót a munkajövedelmünk után és abból a befolyt pénzből a nőket támogatják meg az ilyen elhagyatott pulyákat.

Igazából minél senkiházibb, trógerebb valaki, aki felcsinálja már tinikorban a csajokat, annál nagyobb létszámban adja át a génkészletét és igazából a mi, tisztességes, felelősségteljes adófizetői forintjainkkal vívunk szélmalomharcot az evolúció, a természetes szelekció ellen, ahol Kalányos Nintendó, Lakatos Szandokán meg Abdullah meg Mohamed gyerekei természetes úton elpusztulnának, ezzel ezeknek az embereknek kihalna a génkészletük.

2022. okt. 12. 16:54
 22/23 anonim ***** válasza:

feminim: magára adó, igényes férfi

férfias férfi: ápolatlan, elhízott pasi

2022. okt. 12. 22:05
 23/23 anonim válasza:

Én is így látom, a mai fiúknak már hoszabb a hajuk, fülbevalójuk van, félénkek, és a lányok ezt szeretik nem értem miért.

15F

2023. febr. 8. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!