Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én látom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy a lányok manapság jobban kedvelik a nőiesebb, félénkebb fiúkat? A nagydarab, erős, határozott férfiaktól meg inkább félnek

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 00:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Ezt most úgy érted, hogy a jól kinézők tetszenek nekik a dagadt gyökerek meg nem, mert akkor nagyon jól látod.
2022. okt. 12. 03:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Most az hogy kinek mi jön be , erősen szubjektív dolog.

Ha korcsoport végzettség ,kultúra satöbbi alapján nézzük a dolgokat , max akkor lehetne valami statisztikát csinàlni.

2022. okt. 12. 05:19
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát sajna ez még nagyon nincs így, csak te látod 5 emberből egynél így. A mai nők sokkal jobban bevállalósabbak a saját kis vesztükre:).
2022. okt. 12. 06:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Én a férfias férfiakat szeretem.
2022. okt. 12. 08:32
 15/23 anonim ***** válasza:

Ezt csak te gondolod így. Bár kinek mit jelent h férfias. Mondjuk hiába nagy darab ha egy alap katonai edzést nemtud végig csinálni, s nőknek való ölebbel járkál, ráadásul hazudozik össze vissza s hatalmas egoja van, nem tiszteli a nőt, az nem férfi...

Minden attól függ h milyen a nővel...

2022. okt. 12. 09:58
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

Azért itt képzavarban vagytok némelyik.. A határozott, erős pasi nem azt jelenti, hogy erőszakos, verekszik vagy veri a párját stb..

Tudja mit akar, tud döntéseket hozni, kiáll az igazáért stb.. nem fog bármilyen problémán napokig sínylődni stb... És a határozott férfiak nagyon kis százaléka agresszív mivel fejben rendben van . Persze ne a legalja kocsmában keresd az ilyet mert ott is van de az más kategória.

Ami a kérdést illeti ahogy én látom ez a hozzáállás a nőknél nagyban korfüggő. A kislányoknak a törékeny, lányos fiúcskák tetszenek de a nőknek a férfias férfiak. Persze egyénfüggő és vannak kivételek de általában látok ilyen változást az ismeretségi körben. Ahogy érik a nő úgy inkább férfit keres a fiú helyett .

2022. okt. 12. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:
#3 nekem a Viking harcosok jönnek be! Most akkor mi van!?
2022. okt. 12. 12:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A tinik, max. 20-1 éves csajok körében igen, de később már nem... hacsak mindenkit nőiesnek nevezel, aki nem 100 kiló tiszta izom vagy "mackó", "kibelezek mindenkit" tekintetű szőrtenger.
2022. okt. 12. 13:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Most kettő dolgot mosol össze.

FemininEBB lett az ideál, a baltával faragott arcot felváltotta az Alain Delon-i szépfiúság, a Hugh Jackman testet a Ryan Gosling test. Metroszexuálisabbá vált a férfikinézet.

Ezek a férfiak mindenek, csak nem félénkek. Maximum a lányok előtt tűnnek annak, mert teljesen más arcukat mutatják, a haverokkal meg kitárgyalják, hogy kit hogyan milyen pózban dugnának meg meg aláznának szét.

Illetve amit a 4-es írt, hogy a nő párkapcsolatra bétásabb, visszahúzódóbb, irányíthatóbb, nyugodtabb férfit választ, mert az érzelmi hullámvasút neki kedvez, a gyereknek nem. Ahova "fészket akar rakni" babát pottyantani, ott stabilitásra van szükség, nem a folyamatos drámázásra, bizonytalanságra, féltékenykedésre és minden másra, amiért élt-halt fiatal lányként.

2022. okt. 12. 16:09
 20/23 anonim ***** válasza:

19

Ez mar csak van, amikor gyerek megvan a csucspasi meg tovabballt es kell egy hulye, aki eltartja oket mig csaj kuratja magat tovabb a csucspasikkal ;).

2022. okt. 12. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!