Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy a lányok manapság jobban kedvelik a nőiesebb, félénkebb fiúkat? A nagydarab, erős, határozott férfiaktól meg inkább félnek
A nőies, félénk fiúkat sosem voltak népszerűek igazán, az slice of life animékben szokott élőjönni ez a téma, ahol a félénk srác összejön a legjobb csajjal.
Ezzel szemben a valóság:
Nézd meg Metzker Viki (egykori playmate) instáját, hogy milyen pasival van együtt.
Azt kéne felismerni, hogy egy párkapcsolatban ki vagy szolgáltatva a másiknak. Még akkor is ezerféle módon tudsz súlyosan ártani a másiknak, ha te vagy a fizikailag gyengébb fél, nem még ha te vagy az erősebb. Ez ellen van ugyebár a bizalom. Na most viszont ha az látszik rajtad, hogy őskori módon kezeled a más emberekkel való konfliktusaidat, illetve nehezen uralkodsz az érzelmeiden, meg még mindemellett kétszáz kiló vagy, akkor bizalom helyett félni fog, hogy mikor fogja ő kapni a következőt.
De még ha erre semmi okot nem adsz: az sem épp nyerő, ha aggódni kell, vajon mikor jön el a nap, amikor a másokkal keménykedésre hajlamos pasi egyszer csak a rövidebbet húzza, aztán a kórházban vagy a börtönben köt ki.
Ez igaz, de nekem elég agresszívnak tűnik. Mondjuk az is igaz, hogy az ilyen fazonok sem jöhetnek be minden nőnek. #2 voltam.
#2:
Az a pasi nekem nem jön be. Nem egy intellektuális típus így első ránézésre.
Hát ezt szerintem is csak te.
Nem népszerűek a feminim fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!