Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira ki utazzon kihez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira ki utazzon kihez?

Figyelt kérdés

Tinderes ismerkedés, a felek messze laknak egymástól (2 óra kocsival, vonattal vagy busszal kb 3 óra utazás). A srác a fővárosban lakik, a lány egy vidéki nagyvárosban.

Az első randi helyszínében nincs egyezség, mindketten azt szeretnék ha a másik utazna.

Plusz infó: a srácnak van kocsija, a lánynak nincs.

2022. okt. 10. 09:27
A kérdező szavazást indított:
Utazzon a srác
Utazzon a lány
Na ebből se lesz semmi, ha már ebből probléma van :D
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

3. Úti cél nem jött szóba?

"de nem lesz hosszú életű sztem se ha már ezen még a kakaskodás

2022. okt. 10. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már azt sem értem hogy ekkora távolság mellett minek kell belekezdeni bármibe is?

Ha már az első randin az megy, hogy mindenki a másikra hárítja, hogy ki menjen kihez, akkor mi lenne később ha már komolyabban összejönnétek?

Távkapcsolatot annak van értelme kezdeni, aki tudja magáról, hogy rugalmas, esetleg olyan a munkája, hogy ha komolyabbra fordul a kapcsolat akkor el tud költözni a másikhoz (esetleg home office-os meló).

Akik már azon is problémáznak, hogy ki menjen a másikhoz annak a "kapcsolatnak" nem is lenne jövője. Akkor meg minek belekezdeni egy ilyen randizásba? Csak lelkileg lehet sérülni, ha nem jön össze.

Ha szexkapcsolatról van szó, akkor max. félúton lehet találkozni, aztán majd alakul valahogy.

2022. okt. 10. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőként rosszul esne, ha a pasi engem akarna utaztatni az első alkalommal. Én azt tanácsoltam volna alapból, hogy találkozzunk fél úton, de tudom, hogy a párom ilyenbe nem ment volna bele amíg ő autóval el tudott volna jönni hozzám.
2022. okt. 10. 09:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsi ez az infó lemaradt. A srác munkája nem kötött, teljesen home office. A lány még egyetemre jár.
2022. okt. 10. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul fenn se fogják tudni tartani a kapcsolatot... Nem lesz ebből semmi, csak kavarás! Egymást jól meg.....ják, és ebben kimerül a kapcsolat, márpedig ez így nem kapcsolat!
2022. okt. 10. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt hagynám a francba.

Ha már az első tali ilyen gondot okoz, akkor később mi lesz..

Nyilván az lenne logikus, hogy az utazzon többet akinek van autója, de már most sem akar.

2022. okt. 10. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Az lenne az igazságos szerintem, ha félúton találkoznának valahol, a méltányos meg az, hogy az utazzon, akinek ez kevesebb idejébe telik (azaz ebben az esetben a srácnak, mert van autója... azzal azért gyorsabban odaér a másikhoz, mint a lány vonattal vagy távolsági busszal).
2022. okt. 11. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy mondjuk a srác utazik, a lány állja. Szerintem ebben a felállásban már a lánynak sem lenne ínyére, elvégre a benzin nem habcsókból kerül előállításra...
2022. okt. 11. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem maradjunk a realitások talaján. Ha már az első találkozás ilyen nehézkes, hogyan lesz ebből kapcsolat? Már első alkalomnál is problémázik a hapsi, akkor majd utána nem fog azt hiszed??

Szerintem senki ne utazzon senkihez, ha ilyen a hozzáállás. El is dőlt.

2022. okt. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!