Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen időben milyen öltözékben mennétek randira nőként? Nincs semmi ötletem.
Figyelt kérdés
Ruha? Pulcsi?
De milyen cipővel? Tornacipő? Csizma? Milyen kabát?
Ebben az időben annyira nem tudok hogy öltözni
29 nő
2022. szept. 23. 18:19
1/10 anonim válasza:
Ha kimész az utcára, akkor mit húzol magadra? Na azt vedd fel randira is.
2/10 anonim válasza:
Elegans cipő, könynű szövetkabát fekete farmernaci.
3/10 anonim válasza:
Egy egyszerű zakó, póló, farmernadrág, sál, elegánsabb magassarkú (ami azért nem olyan magas, hogy lehessen benne sétálni, ha úgy adódik). Nem vennék fel semmi túl szexit, ami feleslegesen kihangsúlyozná az alakom vagy fáznék benne.
4/10 A kérdező kommentje:
Magassarkú nem játszik, kb egymagasak vagyunk.
De köszi a tippet
2022. szept. 23. 19:07
5/10 anonim válasza:
29 éves nőként már menyasszonyi ruhában mennék randira, nagyon el vagy késve haver! :D
6/10 anonim válasza:
Őszintén nem értem, mit kell ezen ennyit pörögni.
Farmer meg valami hosszú ujjú felső, aztán kész. Úgyis az alakomat meg az arcomat fogja nézni meg úgyis emberként akar megismerni, mindenki leszarja, hogy milyen cipő van rajtam.
7/10 anonim válasza:
Voltam már nem kevés randin, de egyikről sem emlékszem, hogy milyen ruhában volt a lány. Nem a ruha érdekel.
9/10 anonim válasza:
#8 Harmincas években máshogy működött a női test?
10/10 anonim válasza:
Melegebb, 3/4-es vagy hosszabb ujjú egyberuha, vagy blúz blézerrel és blézerrel és vászonnadrággal, vékonyabb szövetkabát, elegánsabb cipő (napi programtól függően alacsony sarkú vagy ilyen 4-5 centis sarkú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!