Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendégként mehetek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendégként mehetek ilyen öltözékben esküvőre?

Figyelt kérdés

Fekete nadrág (kosztüm alsó), amin halvány csíkok vannak,

és ehhez egy fehér színű blúz?

Én nem érezném jól magam színesben, vagy más színűben.

2016. aug. 15. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Nem sértesz meg vele semmilyen hagyományt, és csinos is.
2016. aug. 15. 20:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. aug. 15. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Se feketet, se feheret nem illik eskuvore felvenni. Nem tanevnyito unnepelyre mesz amugy sem.
2016. aug. 15. 20:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Igazából a fekete színalapú nadrág miatt kérdeztem.

Azért a fehér blúz, amennyiben csak az fehér, miért ne lehetne??? Tudom, a fehér a menyasszony ruhája. Na de én nem tetőtől talpig lennék hófehérben.

2016. aug. 15. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Csupa fekete nem illik, mivel nem temetés. A csak fehér ruha sem, mivel ezen a napon a menyasszony viseli. Ahogy a csupa piros is kicsit necces a menyecskeruha színe miatt.

A fehér blúz, sötét nadrág teljesen jó. Lehet, hogy nem ballagás. De az esküvő egy hivatalos szertartás is, amit illik komolyan venni. Nem kell mindenkinek színesben lenni, elvégre nem bolond bál. ;)

Ha a kérdező komornak tartja, feldobhatja egy színes övvel, hozzá illő bizsuval, és kézcsókom.

De így is mehet nyugodtan, nem fogják megszidni.

2016. aug. 15. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, abba mész, amibe akarsz. Ma már nincsenek szabályok, hogy akkor tilos néhány színű ruhát felvenni mert ez - és az miatt.

Szombaton voltam esküvőn, talpig testre tapadós fehér ruhában voltam, volt egy csaj, ő meg pirosban..stb..

És? Kit érdekel? Olyan ruhát vegyél fel, amiben tényleg jól érzed magad. Az, hogy a másik mit gondol sz..rd le.

2016. aug. 15. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ilyenben pont illik menni, biztos csinos leszel
2016. aug. 15. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van.
2016. aug. 16. 09:15
 9/13 A kérdező kommentje:

A nadrággal az a baj, hogy annyira halványan csíkos, hogy ránézésre inkább sima feketének tűnik. Így meg soknak tartom.

Azért nem tudok azzal egyetérteni, hogy nem számít már igazán, ki mit vesz fel, bármit lehet...

Azért minden alkalomnak megvannak az írott és íratlan szabályai.

Blúz marad, nadrág másik lesz. Nem fekete/feketés. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. aug. 16. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tiszta feketében vagy tiszta fehérben nem illik menni, de már ezt sem tartják be. Az én esküvőmön volt aki feketét húzott de nem érdekelt. Ha ebben érzed jól magad nyugodtan.
2016. aug. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!