Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként hol vennétek ruhát esküvőre?
Érdekes kérdés... mit értesz lelőhely alatt?
Nyilvàn szàmtalan helyen lehet ruhàt venni.
Ha koszorúslàny leszel és a szokàsos habos-babos ruhàt vàlasztod, irámy egy ruhakölcsönző. Hellyel-közzel 10.000 forint lesz.
Ha csak sima vendég leszel, először is feltúrhatod az otthoni készletet. Szerintem mindenkinek van otthon minimum egy elegàns ruhàja.
Egy baràtnőm előszeretettel vásàrolgat kínaikban ilyen alkalmakra. Mindig egy új ruha, nem is sok, kb 3-5.000 forintért simàn lehet venni (ő vett már 2.000-ért is), viszont ez nem a legjobb minőség, meg hàt inkàbb bulizós ruhàra hajaz, nem esküvősre.
Én anno bérmàlkozásomra vettem egy elegàns 12.000-res ruhàt egy rendes ruhaboltban, amit egy esküvőn viseltem azóta. De még most is normàlis àllapotban van (pedig ennek màr 4 éve). Ez az igazi elegàns ruha.
Van mèg egy, amit régebben vettem egy esküvőre, az kicsit "bohókásabb", de az is volt vagy 10.000 akkor. Az a ruha többször volt màr rajtam a templomban, pont azért mert olyan jó kis nyàri ruha, nem annyira elegàns, de egyàltalàn nem is a bulizós àtmenet.
Netről is rendelhetsz ruhàt, ha nem félsz tőle. Ott még az àrak is normàlisak. Én egyszer rendeltem netről,mert eléggè félek hogy màst kapok, nem jó a méret stb. Az volt a ballagàsi ruhàm,vagyis ami a ballagás utàn volt rajtam. Tipikus kis nyári ruha, kb 3.000 volt. Picit kövérít, de annyi belefér. Volt màr rajtam esküvőn, mikor csak a szertartàsra mentünk, templomban, és unokatestvérem ballagásàra is ami idén lesz, ezt fogom felvenni.
Amit írt egyik vàlaszoló, hogy turkàló... jó cuccok vannak, én is szoktam ott "turkàlni", de ilyen kaliberű ruhàval én mèg nem talàlkoztam ott. De próba szerencse.
Egy szó mint száz, sok helyen tudsz keresgélni. De gondolj arra is, hogy vajon fel fogod-e mèg venni valaha azt a ruhàt!
Sok sikert!
3-as vagyok, bocsi most értelmeztem a lelőhely szót.. kicsit még reggel van :P
Amúgy az első ruha amit írtam kicsit erre hasonlít, csak térdig érő, bézs színű, és sima pántos : [link] (a legfelső ruha)
A harmadik ilyen, csak fodros pánttal, lilában, apró virágokkal : [link]
A második meg nagyjából ilyen, csak szürke-fehér alapon nagy rózsaszín pillangók vannak rajta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!