Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vennétek fel...

Milyen ruhát vennétek fel vendégként esküvőre?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz egy ismerősömnek az esküvője és fogalmam sincs hogy mit vegyek mert kellene ruhát vennem. Ha kérhetném képeket is linkeljetek!Még annyit hogy nem akarok nagyon sokat költeni rá!

Köszi

2013. jún. 5. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

borat monokini

[link]

2013. jún. 5. 13:35
 2/5 anonim válasza:

Attól függ, hogy milyen szinek állnak jól...

milyen szinű a szemed? mondjuk választhatsz olyan szinű ruhát, amilyen szinű a szemed, akkor a ruha kiebeli az arcod és a szemed...

és még az is fontos hogy milyen testalkatú vagy.. én igy nem tudom milyen ruhát mutassak...vagy milyne ruhákat szeretsz..rövidet vagy hosszút.... és persze h hány éves vagy, az is számit...

pl.

[link]

[link]

[link]

[link]

tényleg sokat számit hogy milyen ruhákat szeretsz...

2013. jún. 5. 17:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Kék színű szemem van, 23 éves vagyok, kb térdig vagy az alá egy kicsivel érőre gondoltam.
2013. jún. 6. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél venni, mehetsz nadrágkosztümben is.

De ha venni szeretnél én az Orsay-t ajánlanám több olyan ruhát is láttam, ami megfelelne.

2013. jún. 6. 16:04
 5/5 anonim válasza:

a 2. vagyok... mivel kék szinű a szemed, ajánlom a kék árnyalatú ruhákat..

pl.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!