Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendégként mehetek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendégként mehetek ilyen öltözékben esküvőre?

Figyelt kérdés

Fekete nadrág (kosztüm alsó), amin halvány csíkok vannak,

és ehhez egy fehér színű blúz?

Én nem érezném jól magam színesben, vagy más színűben.

2016. aug. 15. 20:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Időközben megnéztem pár esküvői videót youtube-on:

Sokan vannak a klasszikus fekete alsó, fehér felső öltözetben, és nem az idős korosztályt néztem most.

2016. aug. 16. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Se fekete se fehér. Attól még nem kell szinesnek lennie. Esetleg egyszinű? Fekete temetés, fehér illetlenség. Választhatsz valami konzervativabbat is. Barna, kellemes zöld bármi. Nem hiszem, hogy csini ruhában csak fekete-vagy fehér van otthon neked, vagy amit szeretsz!
2016. aug. 16. 19:42
 13/13 A kérdező kommentje:

"Se fekete. Se fehér."

Akkor ezek alapján nagyon sokan felrúgják ezt a szabályt...

Egyébként igen, ünnepi ruháim ilyenek: fekete alapon saját vagy halvány minta - nadrágban.

Blúzban fehér blúz.

2016. aug. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!