Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne randira hívni a lányt? (Részletezés lent.)
Eléggé jó viszonyt ápolók egy lánnyal, nagyon jól megértjük egymást....mi tagadás többet is el tudnék képzelni vele, mint puszta baráti viszony, bár neki ezt még nem vallottam be....kicsit tartok tőle, ha megtenném, lehet a kapcsolatunk kedvezőtlen irányba fordulna át.
Jelenleg nincs amúgy senkije, egyedülálló.
Legutóbb volt egy apró megnyilvánulása velem szemben, ami egyre inkább sarkall arra, hogy kezdeményezzek nála, de még mindig nem tudom mitévő legyek...
Minap volt egy közös ismerősünknél egy kisebb összejövetel, a leányzó egy közeli lány barátjával érkezett. Elbeszélgettem a baráttal, beszélgetésünk az illetővel talán túlságosan is személyesre sikeredett.
Miután távoztam az eseményről a leányzó megemlítette nekem üzenet formájában, hogy a barátjával szemben tanúsított megnyilvánulásom, tett gesztusaim számára igazából nem tetszést kiváltóak voltak. Elmondása alapján zavarta őt, ahogyan néztem,mosolyogtam, beszéltem a barátnőjével....
Érdemes lenne ezek alapján komolyabban nyitni a kiszemelt leányzó felé, esetleg egy randit kérni tőle?
Köszönöm szépen válaszokat!
Én 30, a lány 32 éves.
Most az, hogy jó viszonyt ápoltok egymással az mit takar? Én azt nem értem, hogy még nem is vagytok együtt, illetve azt írod, még te sem fejezted ki felé, hogy többet szeretnél, akkor gondolom, hogy ő sem még...
Akkor most ez eléggé furcsa megnyilvánulás vagy nem is tudom hogy fejezzem ki, hogy megjegyzi, hogy neki nem tetszett, ahogy a barátnőjével beszéltél...
Mire fel jegyzi ezt meg? Burkolt féltékenységet nyílvánít ki, úgy hogy még nincs is kapcsolat.
Vagy most azt gondolja, hogyha ezt jelzi feléd, akkor te ebből tudod, hogy ő többet akar?
Gyó , mennyi negatív kampi.
Figyeljèl ide!!!
Jobb férfiként elbukni , mint szerencsetlenkènt pironkodni.
Hívd el , ha sokáig húzod nem fog tudni rád férfiként nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!