Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél nagy hátrány manapság, ha egy férfi adatrögzítőként dolgozik, és ebben a munkakörben szeretne maradni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 08:52
11/13 anonim válasza:
Kérdezö szerintem a kérdést màs megközelìtésböl közelìtsd meg.
Pàrja még a kukàs konténer begyüjtö embereknek is van vagy annak is aki a szeméttelepen vàlogatja a szemetet.
Ne hàtràny oldalàról közelìtsd a dolgot hanem olyan helyen kellene mozognod ahol jól érzed magad és hasonlóan gondolkodsz igy könnyebben talàlsz tàrsat is.
10-es vagyok.
12/13 anonim válasza:
Amugy szerintem nem hàtràny. Azért bàrki bàrmit mond az is nehéz munka precizitast es nagy odafigyelest es monotonitas turest igenyel es ugye a szemre és a hàtra, a kézre nézve ugyanùgy odafigyelést igényel, hogy elkerülje az ember a szemproblémàkat, a hàt problémàkat és a kéztö alagùt szindromàt. Szinten 10-es vagyok. Szóval sok sikert a keresgéléshez.
13/13 anonim válasza:
Szerintem akinél ez hátrány, az nem érdemel meg téged.
Vagy szeret valaki úgy, ahogy vagy, vagy menjen a pénz után. Az nem működik, hogy úgy megy bele valaki egy kapcsolatba, hogy "jó-jó, ahogy vagy, de majd ezt, meg ezt változatunk az életeden, mert nekem nem tetszik."
Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy egy kapcsolat nem maradhat fenn kölcsönös kompromisszumok nélkül, de ezek megbeszélések eredményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!