Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél előny vagy hátrány ha fiatalosabb, babaarcom van? 24/L
Attól függ milyen férfit akarsz. Ha olyat, aki a babaarcúakat szereti, akkor jó. Egyébként nőknek szerintem előny, mert idősebb korodban is fiatalnak nézel ki. A fiúk meg tudtommal szeretik a babaarcú lányokat általában.
F
Ha valaki komolyan érdeklődik irántad akkor nem fogja eltántorítani hogy fiatalabbnak nézel ki.
Az sosem baj ha fiatalabbnak nézel ki, idősebb korodban tetszeni fog neked is :)
Most még lehet, hogy hátrány, mert gyerekes a kinézeted felnőtt nőként, de 10 év múlva örülni fogsz neki. Ugyanígy vagyok én is, még 26-28 éves koromban is többször elkérték a személyimet a kasszánál. Vagy már rég felnőtt voltam (papíron), és volt, aki azt hitte, 13 éves vagyok.
Most 32 évesen szoktak ilyen 25-26 körülinek tippelni, és most már persze nem bánom :)
Szerintem nem probléma. Képzeld, a fiatalabbik nővérem tavaly lett 40 éves. Mai napig nem mondja meg senki sem róla. Max 30-35 évesnek tűnik, de ha toppon van külsőleg (jelenleg állapotos) akkor előfordul hogy személyit kérnek tőle a boltban. :D
Jómagam is hasonlóan fiatalabbnak tűnök. Ha megborotválkozok és lezserebben öltözök, simán kinézek max 22-nek. Arról nem is beszélve hogy vekem is megesett már az igazolványos fiaskó időnként. :D Mindez 29 évesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!