Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny tud lenni, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny tud lenni, ha a férfi jól tud talpat masszírozni, vagy inkább semleges?

Figyelt kérdés
Ügyes, ért hozzá, szeretettel, odaadással végzi.

#talpmasszázs #hátrány vs. előny
2022. ápr. 28. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A masszírozás minden tekintetben előny, csak valaki jól is csinálja! 😉
2022. ápr. 28. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Elhiheted, hogy nem ez alapján választok párt, szóval nem mondanám, hogy előnyt jelent ilyen szempontból. Viszont nem bánom, ha pluszban még ügyes is bármilyen masszázsban és szívesen is csinálja, mert időnként jól tud esni.
2022. ápr. 28. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semleges. Ha fétises, az hátrány.
2022. ápr. 28. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Nekem teljesen lényegtelen, az én lábamhoz senki sem érhet
2022. ápr. 28. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább hátrány nálam, rettentő csúnya lábfejem, lábujjaim vannak, egész életemben szégyelltem, nekem senki nem érhet hozzá (csak hogy elképzelések, majdnem olyan csúnya, mint az elköltözött lábú kínai nőké, még nyáron is zárt cipőben takargatom).
2022. ápr. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!