Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, az alábbi tulajdonsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az alábbi tulajdonságaimat értékelnétek,h tetszik/semleges/nem tetszik? (kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

1. Közel 30-hoz nem volt még komoly kapcsolatom,csak rövid pár hónaposak,ettől függetlenül vágyom rá,csak nem mind1,h kivel.

2. Jómódú családba születtem, vannak lakásaink,befektetéseink,anyagi gondjaink sose voltak és vélhetőleg nem is lesznek.

3. Egyetemeket végeztem, hogy bővítsem a látóköröm, de egész más területen helyezkedtem el.

4. Nagy cégnél dolgozom, átlagnál jobb fizuval,de nem hajtom túl magam,nem érdekel az előrelépés,így is bőven elég ami ebből bejön.

5. Inkább a hobbijaimnak élek,sokat sportolok,kirándulok,utazgatok,távoli helyekre is,szeretek minél több kultúrát megismerni.

6. Nincs kocsim, bár jogsim van,de feleslegesnek tartom Bp-n,ha úgy van inkább hívok sofőrt vagy taxit,de a tömegközlekedésbe se halok bele.

7. Tesómmal lakom, bár mind2en megtehetnénk,h külön lakásba menjünk(nyilván komoly kapcsolat esetén ez lenne),de nagyon jóban vagyunk és szeretünk együtt élni.

8. Látszatra teljesen átlagosnak nézek ki, nem költök felesleges szuper kütyükre meg felvágós ruhákra, inkább azt tartom fontosnak,h olyanra költsek,ami boldoggá tesz.

9. Introvertált vagyok, kevés barátom van, viszont ők bármiben számíthatnak rám, nem érdekelnek a sablon társadalmi elvárások,nem akarok mindenkinek megfelelni,meg játszani az eszem.

10. Szeretek filozofálgatni kulturális,társadalmi,gazdasági kérdéseket boncolgatni,új dolgokat tanulni,logikai,stratégiai játékokkal játszani.

Elég ha így számokat felsoroljátok egymás alá és odaírjátok mellé,h (pl.1.tetszik 2.semleges 3. nem tetszik stb.), szimpla kíváncsiság ez a részemről, nem hiszem,h ettől nagyon meg fogok változni, ha nagyon rossz visszajelzéseket kapok nem fogok kétségbeesni, ha nagyon jókat nem fogok eltelni magamtól, úgyhogy csak bátran, úgyis anonim az egész ;)

2021. szept. 28. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

1. nem tetszik, mert látszólag nem tudsz kötődni vagy hozzád nem lehet

2. semleges, mert ez nem a te vagyonod; ha nem lettél tőle beképzelt ficsúr, akkor nem számít

3. nem tetszik, mert fölöslegesen elszúrtad az éveket

4. semleges, de jobb lenne, ha motiváltabb lennél

5. nem tetszik, mert nem lehet veled tervezni. Mának élsz.

6. semleges, amíg nem akarok pl. vidékre menni túrázni

7. semleges, ha van elég légtér (pl. családi ház egyik emelete a tiéd)

8. tetszik, de ettől még nem árt igényesen öltözködni. Kevés pénzért is lehtsz igényes.

9. nem tetszik, mert demagóg szöveg mögé bújsz. Ha nem akarsz sok ismerőst, az rendben, de ne kelljen már a társadlomra kenni ezt.

10. tetszik, mert lehet jókat beszélgetni, feltéve, hogy nem ragaszkodsz minden áron a saját igazadhoz

2021. szept. 28. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Mindegyik semleges, ezekből semmi nem derül ki, még az sem, hogy barátkoznék-e veled.
2021. szept. 28. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
ezek kozul egyik sem kizaro ok, ezek alapjan lehet szimpatikus lennel, lehet nem.
2021. szept. 28. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

1. Közel 30-hoz nem volt még komoly kapcsolatom,csak rövid pár hónaposak,ettől függetlenül vágyom rá,csak nem mind1,h kivel. ✅✅

2. Jómódú családba születtem, vannak lakásaink,befektetéseink,anyagi gondjaink sose voltak és vélhetőleg nem is lesznek. ✅✅✅

3. Egyetemeket végeztem, hogy bővítsem a látóköröm, de egész más területen helyezkedtem el.✅✅✅

4. Nagy cégnél dolgozom, átlagnál jobb fizuval,de nem hajtom túl magam,nem érdekel az előrelépés,így is bőven elég ami ebből bejön.✅✅✅

5. Inkább a hobbijaimnak élek,sokat sportolok,kirándulok,utazgatok,távoli helyekre is,szeretek minél több kultúrát megismerni.✅✅✅

6. Nincs kocsim, bár jogsim van,de feleslegesnek tartom Bp-n,ha úgy van inkább hívok sofőrt vagy taxit,de a tömegközlekedésbe se halok bele.✅❌

7. Tesómmal lakom, bár mind2en megtehetnénk,h külön lakásba menjünk(nyilván komoly kapcsolat esetén ez lenne),de nagyon jóban vagyunk és szeretünk együtt élni.✅✅🆗️😊ez ari

8. Látszatra teljesen átlagosnak nézek ki, nem költök felesleges szuper kütyükre meg felvágós ruhákra, inkább azt tartom fontosnak,h olyanra költsek,ami boldoggá tesz.✅✅✅✅✅

9. Introvertált vagyok, kevés barátom van, viszont ők bármiben számíthatnak rám, nem érdekelnek a sablon társadalmi elvárások,nem akarok mindenkinek megfelelni,meg játszani az eszem.✅✴

10. Szeretek filozofálgatni kulturális,társadalmi,gazdasági kérdéseket boncolgatni,új dolgokat tanulni,logikai,stratégiai játékokkal játszani.✅✴

2021. szept. 28. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első pont egy kicsit gyanús, de ha megvan a közös szimpátia, akkor ismerkednék egy ilyen paraméterekkel rendelkező férfivel.
2021. szept. 28. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Mindegyik pont előny, és a 10. kifejezetten tetszik.

Nem értem egyeseknek az 1. pont miért negatív, szerintem meg teljesen rendben van, hogy nem erőltetett magára eddig kapcsolatokat. Számomra inkább az a gyanús, ha valakinek több komoly kapcsolata volt, mivel nem igazán lehet válogatós.

2021. szept. 28. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Hmm, én úgy gondolom, ha nem volt komoly kapcsolata, akkor csak megdugta azt, aki útba esett. Ha komoly volt, akkor valamennyire dolgoztak rajta.
2021. szept. 28. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak elég volt számára az a pár hónap amíg felismerte azt, hogy nem illenek össze és nem kell erőltetni? Sokkal jobb, mintha mindenki a saját képére akarná formálni a másikat aztán tengődnek egymás mellett évekig, majd a végén mégis szakítanak. A legtöbb kapcsolat ezért tart hosszú évekig, mert nem akarják elfogadni, hogy márpedig ez nem megy. Ő időben felismertem

2021. szept. 28. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Felismerte*
2021. szept. 28. 22:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még...

Persze nyilván ennyiből nem lehet eldönteni,h barátkoznál e velem, de nem is az a cél, mert nem innen ismerkedem. :D

Csak szimplán érdekel,h ezekről a tulajdonságokról mik a vélemények, ha amúgy mondjuk bejön az illető és szimpatikus.

2021. szept. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!