Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randin ez vonzó, bunkó, vagy semleges viselkedés lenne nektek?
Miért esne rosszul? Teljesen érthető, hogy miért tette így, ne legyél ennyire paranoid.
Az én barátom se ért magyarul, de akkor is magyarul telefonálok, ha a szüleim hívnak. Mindenkinek egyszerűbb így, ha pedig érdekli, hogy miről beszéltünk, elmondom neki.
Nem. Amúgy meg elmondta miről beszéltek, pedig nem tartozott neked vele.
Amúgy meg az lenne fura, ha a papája románul kezdeményezné a beszélgetést, ő meg erőltetné a magyart egy friss randipartner kedvéért.
A nagypapa anyanyelve román a leírtak alapján, csak tud magyarul is. Engedtessék már meg az anyanyelvén beszélnie, pláne betegen!
Képzeld el, ha te is csak angolul/németül/bármi idegen nyelven kínlódhatnál, miközben szarul érzed magad.
Veled nagyon komoly problémák vannak, ha ezen fönnakadsz.
Ha én megtudnám, hogy ilyenek járnak a randipartnerem fejében egy nagypapai telefon miatt, habozás nélkül kirúgnálak.
Természetes, hogy a román nagyapjával románul beszél. Már csak az iránta való tisztelet miatt is. A nagyapja beszél magyarul, ez azt jelenti, hogy a boltban be tud vásárolni magyarul is, vagy a magyar szomszéddal tud pár szót váltani. Nem az a természetes neki, és még egy családi összejövetelen, ha ott lennél, ott sem várhatnád el, hogy egy idős rokon a kedvedért más nyelven beszéljen, mint ami természetes neki.
azt éreztem azért beszélt vele románul hogy én ne értsem.
elég komoly problémák vannak a toronyban azt látom.
Még, hogy a nők kombinálnak XD
Te milyen nyelven beszélnél nagyapáddal, ha éppen német csajjal randizol?
Hadd beszeljen mar az anyanyelven vele. Ez egy telefonhivas, nem neked szol. Egy vendegsegben, tarsasagban mar a tobbseg nyelven beszel valaki, ha o is tud azon a nyelven.
Paranoid vagy es onzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!