Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is volt olyan helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt olyan helyzetben , hogy gyönyörű barátnője van és feltűnően megnézik ítélkező szemekkel őket az utcán az emberek?

Figyelt kérdés

Az emberekben kódolt a fasizmus? Ennyire elvárják, hogy mindenki hasonlóan nézzen ki egy kapcsolatban?

Ez komolyan elkezdett zavarni.

2022. okt. 3. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10!

Szerintem azért jön ezzel a fasizmussal, mert az a kommunizmus ellentéte (nem az) és ő kommunizmust szeretne a párkapcsolatokban is.

Mivel ebben nincs kommunizmus, ezért csak fasizmus lehet. :D

2022. okt. 3. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Átlagosan (vagy átlag alattiként) nézek ki, a barátnőm viszont gyönyörű.

Az utcán tök alap, hogy rengeteg férfi megnézi. Ezzel még azt mondom, hogy nem is feltétlenül lenne probléma, az emberek ösztönösen megnézik, ami szép... Viszont sokan olyan paraszt módon teszik, hogy az hihetetlen. Volt, akire én szóltam rá, mert már nekem volt kínos az egész helyzet.

Az ismerősöknél változó a helyzet. Jó pár ismerőstől megkaptam már, hogy sokkal szebb nálam a barátnőm és nem értik, hogy miért van velem. De, az ő ismerősei között is volt olyan, aki meglátott minket és így pár másodpercre lefagyott, hogy mi van.

Szóval, na. Akármennyire is szereti mindenki hangoztatni, hogy ő nem az, de valójában a legtöbb ember nagyon felszínes.

2022. okt. 3. 20:01
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Igen, kis tini csitriktől kapom meg leggyakrabban azt a lesokkolt tekintetet. Talán ők a legfelszínesebbek. Talán felesleges a közoktatás mert nem embereket nevel? Kitudja..

2022. okt. 3. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

#13!

Itt vagy te, mint a közoktatás kudarca. Teljesen értelmetlenül használod a fasizmus kifejezést.

2022. okt. 4. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!