Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet megjósolni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet megjósolni egy nő férfiideálját a családi háttere alapján?

Figyelt kérdés
Csernus Imre szerint a nők nagy valószínűséggel olyan pasit fognak választani, mint amilyen az apjuk volt.
2022. okt. 2. 17:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Semennyire nem lehet.
2022. okt. 2. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Simán lehet. Sokan azért vannak bántalmazó kapcsolatban, mert az apjuk is az volt. Akiket pedig apuci a tenyerén hordozott, azok a párjuktól is azt várják el. Nagyon sokat számít, hogy gyerekként mit látunk otthon.
2022. okt. 2. 17:44
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Engem apukám eléggé elkényeztetett szóval ezt szoktam meg.
2022. okt. 2. 17:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

2.

A durva az, hogy ez olyan szinten tudatalatt történik, hogy még az egyén maga sincs ezzel tisztában, a normalitás szinte teljes egészében "a fater" viselkedése (férfiaknál anyukával hasonló az eset). Kivéve akik még gyerekkorukban megérzik, hogy a szülők jelleme szar volt gyerekkorukban és tudatosan kerülik a szüleikre emlékeztető személyeket.

2022. okt. 2. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 igen, én is csak most 26 éves koromra értettem meg, hogy azért vonzódok mindig az érzelmi analfabéta, de nagyon magabiztos pasikhoz, mert apum is ilyen volt. Azok a pasik, akik meg elhalmoznak a szeretetükkel, egyszerűen elijesztenek, nem tudok beléjük szeretni, pedig tudom, hogy velük járnék jobban, mellettük lehetne boldog életem. Nehéz dolog ez, sokan egész életükben nem ismerik fel, miért mindig szar kapcsolatokat választanak.
2022. okt. 2. 18:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Fura dolog történt az utolsó kapcsolatomban de ellemezzétek ki.

Exem el lett nyomva. 3.ik lány volt a családban ahol apu fiút akart. Vicc hogy a két nővére rém csúnya sosem volt senkijük a legkisebb lánynak meg azért akadtak pasijai. Az apa elnyomó volt nagyon. Ezermesternek tette magát de mindig a legkisebb lányával tudott csak dolgozni. A lány pasijai mind kókler bénák voltak a szemében. Ő elnyomta a lányát a lánya is uralkodni akart rajtam is meg ex pasijain is.

2022. okt. 2. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Abszolút benne van... de nem ilyen egyértelműen. Lehet külsőre, lehet bánásmódra, lehet hobbira... Sőt lehet olyan, hogy a lány valamiért nem akar olyan lenni, mint az anyja, mégis követi a szülei mintáját, ezért inkább az anyjához és nem az apjához hasonlót választ. De valamilyen szinten persze, mindenkit befolyásol. Olyan is van, hogy először olyat választ, mint az apja, aztán meg direkt az ellenkezőjét keresi. Tehát így megjósolni nem lehet.

Társadalmi helyzet tekintetében azért általában kevésbé átjárhatóak a "kasztok" vagy kultúrák, de itt is lehetnek kivételek.

2022. okt. 2. 18:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Van alapja, de nem feltétlenül.

Lehet más férfi vagy női családtag égett bele az emberbe és olyat fog keresni.

Nálam pl ez igaz, de nekem szerintem nagyapám a vezér minta. Vele nőttem fel, apám csak kb 10 éves koromig volt, akkor is hétvégente vagy még ritkábban láttam. Nagyapám pedig eléggé elmebeteg volt, főleg addig amíg én és tesóm nem születtünk meg, illetve az után, hogy agyverzese lett és nem tudott utána dolgozni(ez 15 éve volt, most 30 vagyok).

2 kapcsolatomban a srác is hasonlított rá. Abból az egyik a mostani, de ő nem elmebeteg csak vannak hasonló vonásai. Ez megjelenik az oltozkodeseben, a munkaholizmusban, pihenni kb esze ágában sincs, úgy kell könyörögni neki, hogy ne hajtsa túl magát, bármilyen eletkorulmenyt túlél. Elmebajnak eddig nem láttam nyomát hál istennek.

Viszont nővéremnek meg az első kapcsolata a minta. Ott a srác kinyalta a seggét. Most a férjével szintén eltartatja magát, dolgozni kb esze ágában sincs.

2022. okt. 2. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, nekem nem volt apám. Pici koromtól egy országban se voltunk, nem tartottunk kapcsolatot, majd szintén gyerekkoromban meghalt. Ezek szerint én csak nemlétező pasikat keresek, vagy halottakat?🤔
2022. okt. 2. 19:32
 10/15 anonim ***** válasza:

9.

Olyat fogsz, amilyennek a távol-lévő apádat gondoltad gyerekként, kivéve ha tudatosan elítélted őt ezért.

2022. okt. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!