Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a férfiideálotok?
először elmondom én milyen vagyok: 165cm 56kg szőke haj (hosszú) kék szemek, 18éves lány.
az én ideálom: magas, izmos. világos vagy sötét hajú is lehet, de a szeme világos legyen. mint az úszók
leginkább Phelps hasonlít rá, bár neki nincs világos szeme de ő kivétel..
Én a magas(180 körüli. szeretek kényelmesen odabújni a mellkasához ^.^), vékony(kb 70-80 kg) fiúkat szeretem. Alkatilag max szálkás izmos(a lényeg, hogy ne legyen annyira csenevész), de semmiképp se testépítői, ill anorexiás.
a haj ill. szemszín meg már mellékes, de a kedvencem a sötét haj kék szem kombo.
Én: 171 cm, 63 kg, szőke, szürkészöld szem, 27/L.
Ideál: 175-180 cm körüli (a túl magas pasik számomra ijesztőek), se nem sovány se nem kövér se nem izmos (átlagos testalkat, az izom kifejezetten visszataszító számomra), ne legyen TÚL szőrös (főleg ne a mellkasa) de ne is borotváljon semmit az arcán kívül, sötét félhosszú haj, barna szem, ne legyen divatmajom. A külső mellett fontos, hogy legyen romantikus és művészlélek mint én (a sport- és autófüggő pasik az idegeimre mennek). :)
Én a 30-as mackókat szeretem.:)
26/N
Nekem van ideálom, de annyiféleképpen nézhet ki jól egy férfi, hogy nincsenek külön elvárásaim a külsejével kapcsolatban.
A lényeg, hogy magas legyen, és hogy sportos alkata legyen...
Ha cifrázni akarjuk a dolgot, akkor nekem általában a barna hajú nagy szemű srácok jönnek be...
Ha úszok akkor Phelps mmm igen! :D De úszoknál a pálmát Gyurta Dani viszi! :D:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!