Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a férfiideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a férfiideálotok?

Figyelt kérdés

először elmondom én milyen vagyok: 165cm 56kg szőke haj (hosszú) kék szemek, 18éves lány.

az én ideálom: magas, izmos. világos vagy sötét hajú is lehet, de a szeme világos legyen. mint az úszók

leginkább Phelps hasonlít rá, bár neki nincs világos szeme de ő kivétel..

2012. aug. 3. 09:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
úszók* :) egyébként meg 16/L
2012. aug. 3. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Külsőre annyira nincs, de általában sötét haj és szem, legyen nálam magasabb (170-185cm) tudjon rendesen felöltözni, de ne legyen divatmajom és külsőről kb ennyi. Nézzen ki normálisan de ezen kívül nincsenek nagy elvárásaim szerintem. Az, hogy legyenek közös érdeklődési területek, tudjunk beszélgetni, érezzük jól magunkat együtt sokkal fontosabb. :D
2012. aug. 3. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért az is sokat mondó a mai értékrendről, hogy valaki írta itt, hogy az izom kifejezetten taszítja....ez azért kicsit beteges szerintem,most már ha valakin van egy kis izom(nem egy 120 kilós agyongyúrt állatról van szó), az már lassan hátrány? 24F
2012. aug. 3. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Hoffer Dani
2012. aug. 3. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Bennem ennyire részletesen nem él kép a "jövendőbeliről", nekem mindig a tekintet a fontos. Ha ÚGY néz rám... ezt nem tudom pontosan elmagyarázni. Nagyon tetszenek a sötét szemű fiúk, akik higgadtságot árasztanak, de tudnak vadak is lenni, mégis a szemükből árad a melegség, amitől vajjá olvad a szívem. ^^
2012. aug. 7. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!