Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan pasi, aki annak ellenére, hogy nem egy férfiideál, nem tud beletörődni, hogy a kevésbé szép lányok közül kellene válasszon?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 11:46
1/18 anonim válasza:
Nem gondolom magam egy ideálnak, de a szép lányok jönnek be, bár a szépség is csak relatív dolog... Kinek ez, kinek az szép.
2/18 anonim válasza:
1. a szépség relatív.
2. fizika 1-essel ne akarj űrrakétát építeni
3. minden a hozzáálláson múlik, de ilyen felszínes gondolkodással, ne csodálkozz, ha csak a kevésbé jó csajok maradnak neked.
4/18 anonim válasza:
Tehát ha te nem vagy egy férfi ideál az oké, a nőknek nem lehetnek elvárásaik. De nektek férfiaknak igen, mert a kevésbé szép lányokra kell "fanyalodnotok"...
Apukám. Gratula
6/18 A kérdező kommentje:
Most akinek nem tetszik annak mi konkrétan a problémája? Én nem szólok bele más ízlésébe, de csak tudom, hogy én milyen lánnyal tudnék boldog lenni, és milyennel nem. Ebben nem tudom mit lehet elítélni.
2014. máj. 8. 11:52
7/18 anonim válasza:
Mit jelent a kevésbé szép? Nekem például tökéletesen megfelel egy átlagos arcú lány is. A belső sokkal fontosabb.
8/18 anonim válasza:
Sosem kezdenék olyan csajjal, aki nem tetszik.
9/18 anonim válasza:
ké, oké, de akkor a szép lányok is válogathatnak. Ennyi ez nem a férfiak privilégiuma
10/18 anonim válasza:
9, hogy a viharba ne válogathatnának? Ki a tököm akar együtt lenni egy csajjal, akinek igazából nem jön be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!