Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan pasi, aki annak ellenére, hogy nem egy férfiideál, nem tud beletörődni, hogy a kevésbé szép lányok közül kellene válasszon?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 11:46
11/18 A kérdező kommentje:
Válogathatnak, értsd már meg nem azt várom el hogy velem legyen valaki akinek nem tetszem. Ezt én se tudnám megcsinálni mással, és mástól sem várnám el.
Csak az érdekelne, hogy vannak-e olyanok, akiknek nem ez a tipikus férfiideál tetszik, hanem más karakterű pasik, vagy pedig az attól eltérő férfiak csak azoknak kellenek, akiknek nem jut jobb.
2014. máj. 8. 11:58
12/18 anonim válasza:
Szerinted mindnkinek a tipikus férfiideálok tetszenek? Hány éves vagy?
13/18 anonim válasza:
Jaaaa! Bár ez maga a kérdés megfogalmazásából nem világlott ki..
14/18 A kérdező kommentje:
25. Hát ha nem is mindenkinek, de általában azt látom, hogy a nekem tetsző nőknek eléggé az ideálnak megfelelő pasija van.. Magas, jóképű, férfias arcú.
2014. máj. 8. 12:01
15/18 anonim válasza:
Elég sz*rul fogalmaztad meg a kérdést és provokatívan is, miért nem lehetett másképp feltenni, ha előbb le tudtad írni normálisan is?
Ilyenkor örülök, hogy valszeg nem tartozom az ideáljaid közé, legalább egyel kevesebb baromba futok bele.
Ja és én is olyan nő vagyok, akinek nem a tipikus bredpittek jönnek be és sosem azok tetszettek.
16/18 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen bárkit is kategorizálni, főleg mert sosem tudhatod, hogy kiben mi fog meg, ha csak a külsejét nézed is. Lehet, hogy aki neked tetszik, másnak egyáltalán nem, amúgy meg ez nem mindegy? Miért kell mindenképp eldönteni valakiről, hogy szép vagy nem? Tetszik, aztán kész. Ha meg nem akkor meg nem. Ennyi.
17/18 anonim válasza:
Én nem a rondaságod miatt nem lennék veled, hanem a stílusod miatt, kérdező... ha így folytatod, hamvas szűzként fogsz meghalni.
18/18 anonim válasza:
jobb ez, mint amikor egy 10/10-es pasi jön össze egy olyan hodàly orszàgszekérrel, hogy az àllam leesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!