Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Sxiasztok! Ciki vagy sem elso alkalommal agyba bujni?đ€đ
Adott egy nö es egy ferfi .
RĂ©gota ism egymast de ugy hozta az elet hogy mas irĂ nyba mentek .De ettol fuggetlenul tartottak a kapcsolatot neha beszeltek .Most egy par hete veletlen folytan talalkoztak .azota minden nap sms valtas .egyiknek sincs parkapcsolata .csak eleg nagy a tavolsag kb 500km.a pasi szeretne meglatogatni a csajszit .egyutt tolteni egy hetveget .kerdes ciki vagy nem ha elso alkalommal agyba bujnak vagy nem ?
Mar nem tinik .đ
Nekem nem fér bele.
Nem ciki, csak nem csinalnam. Sosem tudtĂĄn Ășgy senkivel lefekĂŒdni, hogy nem tudtam, mit akar tĆlem.
24N
Most ez a kĂ©rdĂ©s, ha jĂłl Ă©rtem, azĂ©rt merĂŒlt fel, mert nagy a tĂĄvolsĂĄg. EbbĆl kifolyĂłlag, hogyha meglĂĄtogat, akkor ne kelljen hazamenni a tĂĄvolsĂĄg miatt.. Ăs mivel ott alszik, akkor mĂĄr az azt is jelenti, hogy szex legyen belĆle? Ez a talĂĄlkozĂĄs nĂĄlad törtĂ©nne vagy hol?
Mindegy is. A lényeg, hogy majdnem egy idegen emberrel egy szobåba.
"RĂ©gota ism egymast de ugy hozta az elet hogy mas irĂ nyba mentek .De ettol fuggetlenul tartottak a kapcsolatot neha beszeltek"
Ez nem nagy ismerettsĂ©g. Az, hogy nĂ©ha beszĂ©lsz valakivel attĂłl mĂ©g csak felszĂnesen ismered meg sms-eket kĂŒldözgetsz.
Nem olyan mintha, egy vadidegen jönne az utcĂĄn, de olyan se, hogy hĂș de mĂ©ly ismerettsĂ©g lenne.
Nekem ciki lenne, de kinek mi. Mindenki maga tudja, hogy neki mi fér bele.
Cikinek nem feltĂ©tlenĂŒl az. Ć dolguk, felnĆtt emberek.
Ăn nem tennĂ©m szĂ©t a lĂĄbam egy szinte idegennek, az tuti.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!