Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járok mindig így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járok mindig így?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen találok olyan pasit aki tetszik nekem. Sötétszem, sötéthaj, mongoloid vonások. Legyen értelmes, érdeklődő, kedves, és ismerkedésnél ne tőszavakkal válaszoljon egy kifejtendő kérdésre.

A második ilyen pasit találom meg. Az első jól kihasznált, hitegetett stb, aztán mikor rájöttem, hogy megcsal még neki állt feljebb, úgyhogy hanyagoltam. 31 éves a pasi.

A második pasival tegnap zártam le. Nem volt hajlandó képeket küldeni. Tőlem elvárta az intimebb képeket ( a messengernek van az eltűnő módja , ott küldtem.) Mikor már harmadjára akart tőlem képet kicsalni úgy , hogy semmit nem küldött , elegem lett. Ismerjük egymást látásból. Szóval nem vagyunk teljesen idegenek, de azért ez akkor is rosszul esett. Ha ennyire “ félénk” akkor nem tudom, hogy akart tőlem bármit is. 33 éves a pasi.

2022. okt. 1. 09:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"szomorú vagyok mert, beleéltem magamat."

Ha te is mondtál le randit, most mit sajnálsz? Egyikőtök sem akarta igazán.

2022. okt. 2. 08:49
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Ha egy pasi ilyen képet kér, az alapból is red flag. Egy olyan férfi, akit tényleg érdekelsz, tisztel és meg akar ismerni, nem kér képet. Ez alpári dolog, de majd te is rájössz, ha több tapasztalatod lesz.
2022. okt. 2. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!