Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járok mindig így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járok mindig így?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen találok olyan pasit aki tetszik nekem. Sötétszem, sötéthaj, mongoloid vonások. Legyen értelmes, érdeklődő, kedves, és ismerkedésnél ne tőszavakkal válaszoljon egy kifejtendő kérdésre.

A második ilyen pasit találom meg. Az első jól kihasznált, hitegetett stb, aztán mikor rájöttem, hogy megcsal még neki állt feljebb, úgyhogy hanyagoltam. 31 éves a pasi.

A második pasival tegnap zártam le. Nem volt hajlandó képeket küldeni. Tőlem elvárta az intimebb képeket ( a messengernek van az eltűnő módja , ott küldtem.) Mikor már harmadjára akart tőlem képet kicsalni úgy , hogy semmit nem küldött , elegem lett. Ismerjük egymást látásból. Szóval nem vagyunk teljesen idegenek, de azért ez akkor is rosszul esett. Ha ennyire “ félénk” akkor nem tudom, hogy akart tőlem bármit is. 33 éves a pasi.

2022. okt. 1. 09:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, az tök mindegy, hogy látásból ismeritek egymást, ha személyesen semmi időt nem töltöttetek együtt, ugyanannyit ér. Kevés embernek van olyan foglalatossága, hogy soha nem ér rá találkozni (de persze intim képeket azt kér).
2022. okt. 1. 10:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Majdnem összejött a randi, de vagy én vagy ő mondta le egy nappal előtte. Van ilyen, én emiatt nem is aggódtam. Amiatt sem aggódom, hogy visszaélne vele, mivel a családját ismerem, őt nem ismertem csak látásból. Nem tudom vannak-e itt falusiak, ők tudják, hogy megy ez. Ha visszaélne vele megtudnám úgyis. Csak szomorú vagyok mert, beleéltem magamat. Nagyon szerettem volna ha eljutunk egy normális randiig. Nem zárkózom el a szexkapcsolattól. Van olyan, hogy két ember csak arra lesz alkalmas a másiknak… De ez egy normális találkozón kiderült volna.
2022. okt. 1. 10:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem két példa az miért lenne "Mindig így"???

Ismerkedj sokat, lehet lesz 20-30 randid, mire olyat találsz aki Neked Jó.

Nem kell rögtön elhinni, hogy aki szóbaáll veled, az jó lesz neked. Ha valaki intim képet küld (amikor még nem a párod, de utána se kellene küldeni, és ez neki meg kell értenie), akkor meg nem esik le, hogy ne vedd őt komolyan?

Szóval, ha azt mondod, hogy te figyelsz a rossz jelekre és elküldöd a pasit, ha nem tetszik akkor nincs mit tenni, próbálkozni kell. Senki nem garantálja, hogy minden pasi akibe belebotlassz jó lesz neked... szelektálj.

2022. okt. 1. 10:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
-küld + kér
2022. okt. 1. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Valszeg rájött az értelmi képességeidre és dobott. Én biztos dobok mindenkit, aki kiejti a "kihasznált" szót.
2022. okt. 1. 10:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tipp, hogy többet ne járj így: soha ne küldj ilyen képeket. Kapcsolatban se, mert vannak olyan zakkantak, akik szakítás után visszaélnének vele.

2022. okt. 1. 11:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Ő nem kihasznált. Én küldtem saját akaratomból. Hanem inkább azt mondom , hogy elvárt valamit amit nem nyújtott viszont. Pedig egész jól indult a dolog. Na mindegy elengedem ezeket a dolgokat.
2022. okt. 1. 11:07
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Azt írtad kihasznált, tényleg butának tűnsz. Túl sok beszéd, túl kevés gondolkodás.
2022. okt. 1. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:
28%

Annyira voltál neki jó , hogy a kèpeidre huzogassa a rudit.

Mintha már írtàk volna , de tényleg nem tud kialakulni kötődés , hiába megvan a vonzódás.

Neked sem kellene magad olyan könnyen adni , mert ami könnyen jön az sok ember szemében olcsó , és cserélhető

2022. okt. 1. 13:33
 20/22 anonim ***** válasza:
19%
Küldesz képet és megmondom mi a baj:)
2022. okt. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!