Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem éltem ki magam. Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éltem ki magam. Még megtehetem?

Figyelt kérdés
30 vagyok, éppen válok, sajnos nem a megfelelő emberhez mentem hozzá. 6 éven át voltunk együtt. Előtte is hosszabb kapcsolataim voltak. Összesen 5 férfival feküdtem le. Az a helyzet, hogy érzem, hogy nem éltem ki magam. Most érzem azt, hogy kipróbálnék többféle pasit, hogy tudjam, mit is akarok. Vagy legalábbis szeretném kiélni magam, hogy ne furdaljon a kíváncsiság, mit hagyok ki. Szeretnék szingli lenni most. Szerintetek ez gáz? Nem azt mondom, hogy végig akarom kuratni magam a fél várossal, de akiket bánok most hogy kihagytam, azokkal lehet megpróbálkoznék. Ez gáz?
2022. szept. 30. 18:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem gáz, de nőként ezt ne hangoztasd!
2022. szept. 30. 18:11
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
El ne mondd ezt férfiaknak. Nagy K. státusz biztosítva.
2022. szept. 30. 18:14
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Ha meg "kiélted" volna magad, akkor pedig az lenne a baj, hogy nem volt egy fontos ember sem az életedben, hogy megtapasztalhasd valakivel, hogy milyen szeretve lenni. Hidd el, erre sosincs jó megoldás sajnos, az ember úgyis mindig a kihagyott lehetőségeket bánja... Én a magam részéről, 20 évesen keservesen, de visszautasítottam az egyetlen embert, akivel azidáig éreztem, ha lenne valaki, akkor ő lenne az, akivel együtt szeretnék lenni. Azóta se senki igazából. Mert én pont attól féltem, hogy nem élem át, amit te most bánsz, hogy nem tetted meg... Visszagondolva, ezerszer értékesebb lett volna az életemben az a srác, mint az a 8-10 másik, aki tulajdonképpen nem jelentett semmit. Visszacsinálni már nem tudom és azóta is bánom ezt, mert nem léptem meg vele. Személy szerint, számomra visszagondolva, pont ez az "elvesztegett idő", azóta sem találom magam, mert azóta is ott mocorog a fejemben, hogy "mi lett volna, ha...". Mert visszagondolva, nekem valójában erre lett volna szükségem :(

26N

2022. szept. 30. 18:25
 4/25 anonim ***** válasza:
4%

30 évesen ugyan kinek kellene már a szottyadt tested?

Jó pasikra már ne számíts, ezért élik ki magukat az emberek még fiatalon amikor még feszes a testük, 30 éves nyanyaként már elég gáz!

2022. szept. 30. 18:26
 5/25 anonim ***** válasza:
87%

Fiatalon lehet választani az attraktív testi, vagy a bennsőséges érzelmi tapasztalás között. Az egyik sajnos szinte minden esetben kizárja a másikat. Később az egyikkel kapcsolatban úgyis kevesebbnek fogod érezni magad, és kevesebb is leszel. Kérdező, te eldöntötted, hogy az érzelemit választod, a 3-as pedig a testit. Mindenkinek magába kell néznie, hallgatnia az érzelmeire és a belső hangjára és kitalálnia, hogy ha adott a lehetőség, akkor melyiket választja.

De, 30 évesen is van lehetőséged testi tapasztalatokat szerezni, e miatt ne aggódj!

2022. szept. 30. 18:34
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

30 évesen még simán lehetsz szingli és pasizhatsz is és szerintem próbálj meg annak is örülni hogy egyáltalán megtapasztaltad egy kapcsolat szépségeit.

Ne keseredj el mert amúgy a hármas válaszolóhoz hasonlóan sajnos én is abba a hibába estem anno. Annyira akartam vele összejönni és mégis egy hülye liba voltam.

2022. szept. 30. 18:51
 7/25 anonim ***** válasza:
25%
4-es te hány éves vagy? Formás? Nem szottyadt?
2022. szept. 30. 19:02
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

#3, #6

+1 :(( 24l

2022. szept. 30. 19:10
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
nem inkább 44?
2022. szept. 30. 19:17
 10/25 anonim ***** válasza:
13%

Megteheted, de nem az lesz a végeredmény amire számítasz.

Nem boldog, gondtalan "szingli" leszel.

2022. szept. 30. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!