Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt, de nemtudom megtehetem-e amire készülök?
Na szóval mgismertem egy lányt és elhívtam randira! Aztmondta hogy oké mondjuk reggel volt és felkeltettem.
Nemtudom ez mennyire komoly igen :s! Nahh de ha elmennénk együtt és hazakísérem akkor megcsókolhatnám? Akkor találkozunk másodszorra (msn-en beszélgettünk)
15/f
szerintem véletlenül se célozgass semmi ilyesmire, még a végén azt hinné, h a második randin meg már ágyba akarod vinni.
inkább várd meg, h hogyan alakul a randi, ha jó lesz, akkor megcsókolhatod (az alkalmas pillanat majd jön magától, észre fogod venni, ne görcsölj azon, h mikor lehetne a legjobbkor)
sok sikert!
nem kell körülményeskedni, az igen az igen, még ha felkeltenek is. mondhatott volna nemet is, h lerázzon, mert aludni akar és egyébként is utálja, ha felkeltik, ne agyalj tovább ezen!
inkább tervezgesd a randit!
Nem kell oda tartalék téma... ha eljön az a kínos csend akkor felhozhatod egy régebbi beszélgetéseteket pl. h. milyen vicces volt ezmegaz... Úgyis menni fog, nyugivaaan :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!