Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívtam egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam egy lányt, de nemtudom megtehetem-e amire készülök?

Figyelt kérdés

Na szóval mgismertem egy lányt és elhívtam randira! Aztmondta hogy oké mondjuk reggel volt és felkeltettem.

Nemtudom ez mennyire komoly igen :s! Nahh de ha elmennénk együtt és hazakísérem akkor megcsókolhatnám? Akkor találkozunk másodszorra (msn-en beszélgettünk)

15/f

2009. dec. 27. 20:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát ha látod, hogy bejössz neki, akkor igen.:)
2009. dec. 27. 20:54
 2/20 anonim ***** válasza:
sztem megcsókolhatnád vagy igy randi közbe finoman kérdezz rá hogy mi a véleménye az első randi utáni csókról és akk este ez után már tudni fogod hogy igen vagy nem
2009. dec. 27. 20:55
 3/20 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy az az "oké" -t nemcsak azért mondta hogy lerázzon mert reggel nem akart telefonba ...beszélni! Szerintetek reggel magánál van egy lány?(11 körül?) És amit mond tudja mit mod:)?? 14/l a csaj
2009. dec. 27. 20:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem véletlenül se célozgass semmi ilyesmire, még a végén azt hinné, h a második randin meg már ágyba akarod vinni.

inkább várd meg, h hogyan alakul a randi, ha jó lesz, akkor megcsókolhatod (az alkalmas pillanat majd jön magától, észre fogod venni, ne görcsölj azon, h mikor lehetne a legjobbkor)

sok sikert!

2009. dec. 27. 20:59
 5/20 anonim ***** válasza:
A 11 hol reggel??? Igent mondott, tehát igen...
2009. dec. 27. 21:00
 6/20 A kérdező kommentje:
hát de felkeltettem :S...! Na így mit gondoltok???
2009. dec. 27. 21:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi sem tudhatjuk, ahogy te sem, majd kiderül a randin, azért légy vele tapintatos.
2009. dec. 27. 21:02
 8/20 A kérdező kommentje:
És miről beszélgessek vele?? Jön az majd csak tartalék témák amiket a nők szeretnek ;)
2009. dec. 27. 21:03
 9/20 anonim ***** válasza:

nem kell körülményeskedni, az igen az igen, még ha felkeltenek is. mondhatott volna nemet is, h lerázzon, mert aludni akar és egyébként is utálja, ha felkeltik, ne agyalj tovább ezen!

inkább tervezgesd a randit!

2009. dec. 27. 21:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem kell oda tartalék téma... ha eljön az a kínos csend akkor felhozhatod egy régebbi beszélgetéseteket pl. h. milyen vicces volt ezmegaz... Úgyis menni fog, nyugivaaan :D

16/L

2009. dec. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!