Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt, de nemtudom megtehetem-e amire készülök?
Na szóval mgismertem egy lányt és elhívtam randira! Aztmondta hogy oké mondjuk reggel volt és felkeltettem.
Nemtudom ez mennyire komoly igen :s! Nahh de ha elmennénk együtt és hazakísérem akkor megcsókolhatnám? Akkor találkozunk másodszorra (msn-en beszélgettünk)
15/f
én legutóbb úgy hoztam össze a csókot, h lenyúltam a telóját, mert kint hagyta az asztalon, és elemnt a mosdóba.
Aztán mikor kijött kereste,én meg modntam neki h na nyugi nálam van,visszadom de csak valamiért cserébe.
Aztán kijöttünk a helyről, hívták is kapásból szal csere nélkül kellett visszadnom,aztán mondtam is h igazán elmehetne a pi*csába a haverod h annak is ilyenkor kell hívnia,erre visszadta a telefont:D:D
szal egyértelmű volt h jöhet a csók:P
ha első randi, akkor csak inkább ne
21/L
Próbáld meg de csak ha bejössz neki , de ha nem akarja akkor ne erőltesd!
egyébként én az első randin nem csókólóznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!