Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Virtuális járás után élőben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virtuális járás után élőben, ezt megtehetem talizáskor? (let)

Figyelt kérdés

egy sráccal virtuálisan msn-en megbeszéltük hogy járunk.

A kérdés arrol szol,hogy msn-en megbeszéljük hogy talizunk.Megkérhetem a fiut hogy mivel én megyek el hozzá ezért cserébe kérek 1 puszit?meg tehetem hogy megkérdezzem?és utánna megfoghatom a kezét?

2010. febr. 28. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csokold meg nyugodtan..=)
2010. febr. 28. 12:28
 2/15 anonim ***** válasza:

hogy lehet virtuálisan járni????

úriste

ha meg jártok, alap,hogy megcsókoljátok egymást szerintem

2010. febr. 28. 12:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyerekes.....
2010. febr. 28. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel vigyázni kell.

Nem tudhatod hogy kiféle miféle, hiába hogy MSNen szimpatikusnak tűnik. De a látszat csalhat, lehet hogy nagyon nyomulós, vagy valami baja van.

Tapasztalatból mondom hogy vigyázni kell az ilyen "virtuális" kapcsolatokkal, én már csináltam egyszer ilyet egy csajjal, és alig bírtam levakarni, folyamatosan visszahívókat küldött, zaklatott, alig bírtam lekoptatni.

Jó hogy az otthonit meg a címemet nem tudta.

Szóval csak óvatosan.

18/F aka Rampard

2010. febr. 28. 12:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Virtuálisan jártok...:) Ez nagyon édes:) Hány évesek vagytok? 12-13 körül? Ne kérj puszit, majd ad, ha úgy gondolja és a kezedet is megfogja, ha akarja. De ha már virtuálisan jártok, akkor virtuális puszit kérhetsz:)
2010. febr. 28. 12:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem teheted meg. Ilyen esetekben általában rá száll a lányra a fiú családja, akik ráadásul az ukrán maffiával állnak kapcsolatban. Nos én ezt nem kivánnám neked. Javaslom hagyj fel ezzel. Ilyet ne kérdezz tőle, hogy megfoghatod-e a kezét, mert többet akar majd. Ráadásul nem is biztos, hogy van keze.
2010. febr. 28. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Ismered személyesen amúgy? Vagy csak msnen a vakvilágból? Te mész hozzá, ez mit jelent? Másik város? Miért nem ő jön? Első találkára nehogy már a lány utazzon messzebbre.
2010. febr. 28. 12:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz később, ha már most ez van? :D Am, én a helyedben "elvárnám", hogy eljöjjön a fiú hozzám. Ha taliztok smárold le, fogd a kezét és stb. ;) 17L
2010. febr. 28. 12:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Jaja jól mondja a kolléga.

Puszit akartál és dákót kapsz ha nem vigyázol :D.

2010. febr. 28. 12:35
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

7.válaszolo aki kérdezte:

igen ismerem személyesen.Am ugy értem hogy én megyek el hozzá hogy a szüleim elengettek oda egy buliba vele.és én megyek oda hozzá.

És szoval akk nyugottan lesmárolhatom a talizunk?és a ezét is megfoghatom?

2010. febr. 28. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!