Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok és melegek, kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és melegek, kivel randiznátok és kivel alapítanátok családot inkább?

Figyelt kérdés

A.: Átlagos külső. Diploma. Lakás. Kocsi. Havi 700.

B.: A melós gyerek: https://www.youtube.com/watch?v=xL57cTdoDCo

2022. szept. 25. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

A.

B-vel elmennék egy körre, ha 20 éves szingli lennék, de komolyabban nem terveznék vele.

2022. szept. 25. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Így hétvégén nagyon ráérnek az incelek, készüljünk fel, egész nap ilyen kérdésekre lehet számítani.
2022. szept. 25. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:

A

Nem vagyok hajlandó együtt élni egy nem értelmiségivel. Nem vagyok az a türelmes fajta, hamar felcseszem magam, ha valaki ostoba.

2022. szept. 25. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:

3.-ra.

Aha... és az értelmiségi az nem lehet buta senki, csak azért, mert van egy Büfé - Ruhatár szaGos papírja?

2022. szept. 25. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 honnan veszed, hogy büfészakos diplomája van?

De egyénként még egy olyan diploma is több, mint ami neked van. Miért is nézel le olyat, aki többet letett az asztalra, mint te?

2022. szept. 25. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Azok a lehetőségek... :D
2022. szept. 25. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az A teljesen oké. 😄 Átlagos külső teljesen jó, 700 fizu, lakás, kocsi, szóval nem is buta. Diploma nélkül se tartanám annak.
2022. szept. 25. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:

És nem is értem, hogy a B miért nem olyan aki aztán minden nőnek tetszik, hogy kicsit nehezítve legyen a választás.

Így olyan hülyeségek ezek a kérdések.

2022. szept. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!