Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az incelek pártot alapítánanak Magyarországon akkor sokan szavaznának rájuk?
Nem! Mert az incelek 80% nem is hiszi magát annak.
Van 40 éves fél szűz ürge aki volt 2x életében prostinál. Azon kívül semmi sikere nem volt a nőknél. De mivel a prosti a pénzért lefeküdt vele ezért az hiszi ő már nem incel lúzer! Pedig mennyire az!!
Átalakítanám a kérdést: ha a KSH most a népszámláláskor a családi állapotnál, mint lehetőség, odaírná az incelt, akkor sokan vallanák magukat annak?
A válasz az, hogy szerintem nem. Van egy hangos kisebbség, de statisztikai hibahatárnak is kevés lenne a számuk, értsd: szerintem a pár ezret se érnék el.
Hát nem is tudom. Asszem az összes társra vágyó lány és nő, minden lányos anya és apa, fiúk, férfiak akiknek lánytestvéreik, társat kereső anyukájuk van. Ja nem 😂
Ti szavaznátok az incelpártra. Úgy mind a kétezren akik vagytok kb az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!