Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az incelek pártot alapítánanak Magyarországon akkor sokan szavaznának rájuk?
11
Parancsolj, az olasz incelfórum. Ha legörgetsz látod a statisztikát. 1311 tagja van jelenleg. Egy közel 60 milliós országnak. Szerintem a 2000 magyar elmebeteggel még túloztam is.
Ooooo gyerekek, ezek a következtetések...🤦♂️ Ilyen erővel a "Nem vagyok incel" csoport nem is létezik, nemhogy tagjai lennének, szóval mindenki incel 😃 Hogy mi a helyzet valójában? Egyre kevesebb a házasság, egyre kevesebb a gyerek. Az újszülöttek nagyrésze roma.
Lehet itt mutogatni, hogy ki a hibás, de kollektíven nézve mi magyarok életképtelenek vagyunk. Ezért fogunk pár évtizeden belül kihalni. Ezért lesz Magyarországból Cigányország.
15
Nem kevesebb a házasság. Miről beszélsz, jóbarát?
Az főleg a pártprogramtól függ.
De valószínű 2 hónapon belül megszűnik a pártrendszer, úgyhogy inkább külföldön kellene ezzel próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!