Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az incelek pártot alapítána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az incelek pártot alapítánanak Magyarországon akkor sokan szavaznának rájuk?

Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 18:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki az akinek vallja magát. Te ezt nem döntheted el:)
2022. szept. 19. 21:07
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

11

Parancsolj, az olasz incelfórum. Ha legörgetsz látod a statisztikát. 1311 tagja van jelenleg. Egy közel 60 milliós országnak. Szerintem a 2000 magyar elmebeteggel még túloztam is.

[link]

2022. szept. 19. 21:10
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem olyan 0,5-1%-ot érnének el
2022. szept. 19. 21:18
 14/30 anonim ***** válasza:
18%

Ooooo gyerekek, ezek a következtetések...🤦‍♂️ Ilyen erővel a "Nem vagyok incel" csoport nem is létezik, nemhogy tagjai lennének, szóval mindenki incel 😃 Hogy mi a helyzet valójában? Egyre kevesebb a házasság, egyre kevesebb a gyerek. Az újszülöttek nagyrésze roma.

Lehet itt mutogatni, hogy ki a hibás, de kollektíven nézve mi magyarok életképtelenek vagyunk. Ezért fogunk pár évtizeden belül kihalni. Ezért lesz Magyarországból Cigányország.

2022. szept. 19. 21:34
 15/30 anonim ***** válasza:
10%
Én rájuk szavaznék. Az én vallásom amúgy is a Világvége. Minél hamarabb eljön, annál jobb. Ez pedig könnyebb, ha olyan emberek kerülnek hatalomra, akik alapból felgyújtanák a világot.
2022. szept. 19. 21:52
 16/30 anonim ***** válasza:
79%

15

Nem kevesebb a házasság. Miről beszélsz, jóbarát?

2022. szept. 19. 22:53
 17/30 anonim ***** válasza:
19%

Az főleg a pártprogramtól függ.

De valószínű 2 hónapon belül megszűnik a pártrendszer, úgyhogy inkább külföldön kellene ezzel próbálkozni.

2022. szept. 19. 23:38
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
Basszus srácok, miken nem gondolkodtok ti... amúgy a nap többi részében ti mit csináltok? Van valami értelmes része is, vagy egész végig ehhez hasonló értelmetlen dolgon töprengtek? Mert ha ebből áll minden időtök, eltudom képzelni milyen a személyiségetek... de akkor ne csodálkozzatok, ha a lányok szóba se állnak veletek
2022. szept. 19. 23:56
 19/30 anonim ***** válasza:
19%
Azért gondolkodnak ilyeneken, MERT nem állnak szóba velük a lányok. Ne keverjük össze az okot az okozattal!
2022. szept. 20. 06:57
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Hát jó szánalmas mit mondjak. 16-os meg kicsit túl sok sötét lovagot nézett és már Jokernek képzeli magát XDDDD
2022. szept. 20. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!