Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az incelek pártot alapítánanak Magyarországon akkor sokan szavaznának rájuk?
"Nem! Mert az incelek 80% nem is hiszi magát annak.
Van 40 éves fél szűz ürge aki volt 2x életében prostinál. Azon kívül semmi sikere nem volt a nőknél. De mivel a prosti a pénzért lefeküdt vele ezért az hiszi ő már nem incel lúzer! Pedig mennyire az!!"
Eddig nem az volt az elfogadott nézet a gyakorin, hogy az az incel, aki annak vallja magát és vallja a nézeteket? Tehát ez a pasi vall incel nézeteket és annak vallja magát?
Ugrunk is... nézd már meg kicsi, hogy mondjuk régen mennyi idő alatt nőtt egy milliárddal a népesség. És most mennyi idő kell ekkora növekedéshez.
A Föld eltartóképessége véges. Az erőforrások elfogynak. Szerinted mi lesz itt, ha sokmilliárd ember rájön, hogy kész, elfogytunk?
Én nem vagyok incel.
Amit mondok, az pedig pusztán tények és statisztika.
Na de majd olvasd vissza ezeket az izzadtságszagú kommentjeidet 20 év múlva... cső! 😇
27: Azért a statisztika és a tények elég messze állnak egymástól legtöbbször. Statisztikailag a legtöbb magyar zsákfalut 90% körül magyarok lakják. Közben meg.....
Tudod a statisztika olyan, hogy ha nekem van 2 kiflim, neked egy sincsen, akkor átlagban mindketten jót reggeliztünk ma.
Akkor ha már itt tartunk. 2034-ben ugyanannyi ork fog születni, mint magyar.
Mégis milyen jövőt fogsz jósolni az országnak, ha az ork hordák megindulnak a zsákfalvakból, és végül ellepik az egész országot? Magyarország egy nagy NO-GO zóna lesz.
Világszinten is hasonlóak a kilátások, hogy a népesség egyre "sötétedik".
De szerinted nincs itt semmi látnivaló. Hmm... irigylem a vakságodat.
Milyen szent apokalipszis, te nagyonokos?
Ismétlem. Ezek tényeken alapuló előrejelzések. 2034-re ugyanannyi roma fog születni, mint magyar. Akkor szerinted 30-40 év múlva mi lesz ebből az országból?
Ez nem vallás, ez csak logikus gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!