Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyáva vagyok. Honnan merítsek önbizalmat?
Figyelt kérdés
22 éves egyetemista fiú vagyok. 5(!!) éve nincs barátnőm. Ez 5 év alatt 1 egyéjszakás kalandom volt és semmi több. És a baj az, hogy még itt sem én voltam a kezdeményező fél. Szórakozóhrlyeken egyszerűen nem merek odamenni az adott lányhoz pedig volt aki még rám is mosolygott de nekem még ez is kevés:):(. Egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak egy idegen lánynak. NAgyon zavar, hogy már több, mint 5 éve nincs nőm. Családom egyre csak hajtogatja, hogy ideje lenne már hazahozni egy kislányt, hogy az ő szavukkal fejezzem ki magam. Dehát az én legnagyobb bánatomra egyszerűen nincs meg a képességem a csajozáshoz. Pedig baráti társaságom közepe én vagyok, társasági ember vagyok. A régóta ismert lányokkal is nagyon jól elbeszélgetek de ha az a rész jön, hogy most nyomuljak egy ismeretlen lányra, akkor végem van..... Tudom, hogy nincs önbizalmam. A kérdésem tehát adott. Honnan merítsek erőt. Ha kell pénzért is vennék, lassan már arra szintre jutok.2010. szept. 26. 12:24
11/11 anonim válasza:
Kérdező pár tanácsot tudsz akkor adni, ha már szereztél?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!