Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként mik a legjobb helyek, ahova egy lányt el lehet vinni randizni?
Tömegiszonyom van és éttermekben is parázok/bénázok viszont elhívnék egy csajt valahova (már ha elfogadja) és kíváncsi vagyok, hogy introvertáltként milyen lehetőségeim vannak, hogy ne tűnjek egy lúzer baleknak, de én is élvezzem. Személyiségre ő is inkább misztikus és mély érzésű, szóval nagyjából klappolna az ízlés, de nem akarok mellélőni azzal, hogy elhívom valami nyüzsgő helyre (ami az én esetemben biztos kudarc).
Mivel nem vagyok bőbeszédű ezért olyan program lenne a legjobb ami aktív, tehát mindkettőnket leköt, de lehet közben kommunikálni és közvetetten mindketten jól érezhetjük egymást társaságát. Vagyis a legjobb egy friendzone-szerű program lenne (aztán hátha lehet belőle komolyabb).
#12:
"Már bocs de aki inrovertált az mióta beteg?"
Bocsika, de a tömegiszony nem az introvertáltság jele. Az annál kicsit súlyosabb.
"Bocsika, de a tömegiszony nem az introvertáltság jele. "
Nem nyáladzok epilepsziás rohamgörcsök közepette te lángész. :D
Arról van szó, hogy nem érzem magam komfortosnak és magabiztosnak nyüzsgőbb vendéglátó helyeken ill. szórakozóhelyeken és - főleg egy randi előtt - nem akarom megkockáztatni a bénázásomat azzal, hogy rosszul kérek ki egy ételt vagy rosszul foglalok asztalt a csajnak.
Nem mindenki jár naponta a Hilton szállodába, hogy ilyen közegben szocializálódjon.
"Nem nyáladzok epilepsziás rohamgörcsök közepette te lángész."
Viszont normálisan funkcionálni sem tudsz, te még nagyobb lángész.
Amúgy meg ételintoleranciám van és nem akarok az első randin azzal nyitni, hogy meg kell néznem mit eszek (sokszor ez sem garancia), mert különben recseg-rotyog a sz*r a belemben és szétfeszít a bélgáz.
Gondolom nem lenne nála jó belépő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!