Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor a legjobb az első szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legjobb az első szex?

Figyelt kérdés

Hányadik randi után a legideálisabb lefeküdni a partnerrel?

Ha az elsőn adja magát a nő akkor nem biztos,hogy lesz második randi

Válaszokat életkorral megköszönném

2022. júl. 22. 23:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Koránt sem biztos, hogy nem lesz második randi, hogyha az első randin már megtörténik a szex. Egyáltalán nem ettől függ.

Én szerintem ez egyszerűen így nem behatárolható. Nem a randik számától és az eltelt időtől kellene ennek függenie hanem inkább attól, hogy mikor érzed azt, hogy kívánod a másikat és megbízol benne annyira, hogy vele akarj lenni.

2022. júl. 23. 00:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten akarjátok, erre nincs más szabály. De ha nem tervezed addig ne aludjatok együtt, én félénk pasi voltam szüzen, de mikor egy csaj megcsókolt ágy ámen szüzesség, nyertek az ösztönök xd
2022. júl. 23. 00:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a legjobb, mikor már biztos vagy benne, hogy akarod és tiszták a partnered szándékai.
2022. júl. 23. 00:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondtam első randin sosincs szex. 4 5 találka kell előtte.

Nem igazán voltam szerencsés párkapcsolatokban így sem.

Aztán jött a férjem. Úgy voltam vele első randin hogy isten az atyámra nagyon kívánom. Le is feküdtünk. Lesz ami lesz alapon.ez lett a legtartósabb kapcsolatom.

2022. júl. 23. 00:11
 5/15 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek azzal,amit írtál

De valljuk be sokszor,ha egy nő hamar odaadja magát,akkor könnyűvérűnek tűnik és ezért van,hogy nem keresik többet vagy bekategorizálják, ahonnan nem tud vagy csak elég nehezen kitörni

Ez elég igazságtalan

Szóval akármennyire is gondolja az ember,hogy nem kell ezen taktikázni,valamennyire mégis?!

2022. júl. 23. 00:12
 6/15 A kérdező kommentje:
Hú de sokan írtatok közben ,köszi:Da válaszom az 1.nek szólt
2022. júl. 23. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A leghosszabb kapcsolatomba egyből, ahol meg a legtovább húzta a csaj szex után lelépett xdd
2022. júl. 23. 00:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva, akkor a legjobb a szex, ha mindketten kívánjátok egymást és megbiztok egymásban.

A párommal kilenc hónapja vagyunk együtt, és már az első randin lefeküdtünk egy átbeszélgetett fél nap után. Annyira jó volt vele beszélgetni, rögtön megtaláltuk a közös hangot és annyira vonzónak találtam, hogy úgymond nem bírtam magammal:D féltem is, hogy nem fog keresni utána, de nem így lett. Azóta is boldogok vagyunk, és még sokáig tervezünk együtt.

2022. júl. 23. 00:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érhető az aggályod, mivel ez tényleg egy ilyen elterjedt "Segítsen valaki, hogy mi lenne ide a jó szó?" a társadalomban. De ezt általában az olyanok mondják akiknek nem igazán van, volt részük ilyenben.

Én számomra személy szerint egyáltalán nem lenne kevesebb egy nő vagy nem lenne bennem olyan előítélet, hogy biztos azért ne keresném, mert lefeküdtünk az első randin. Ha érdekel a személyisége és szimpatikus akkor ezen nem az fog változtatni, hogy az első vagy az ötödik randin történik meg az együttlét. De ez egyébként nagyon sok mindentől függ. Nem mindegy az sem, hogy ismeritek-e egymást vagy beszélgettetek-e előtte interneten vagy bármi más. Taktikázni szerintem felesleges, mert még te arra gondolsz, hogy "Még várjunk 2 randit, hogy nehogy könnyűvérű nőnek tartson a férfi és ezért ne akarjon tőlem többet." ő pedig lehet, hogy arra gondol, hogy "Vajon, nem jövök be neki, hogy nem lépünk tovább a kapcsolatban?".

Mármint ezzel csak arra célzok, hogy a taktikázás és a felesleges játszma sokszor csak félreértést vagy felesleges dolgokat szül.

Azt sem árt tisztázni, hogy ki milyen kapcsolatot keres és mit szeretne. Aki kalandot szeretne és alapból nem akar kapcsolatot az nagy valószínűséggel akkor sem fog akarni, ha 4-5 alkalommal is randiztok. (Persze ez sem törvényszerű, de elég filmszerű lenne, hogy éppen szerelmes lesz és mégis.)

Túl sokat jártatom a szám feleslegesen. De az első válaszoló voltam.

2022. júl. 23. 00:23
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Mi úgy voltunk vele mindketten, hogy ha a szex nem jó akkor felejtsük el egymást, ezért már az első randi után megtörtént. Ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy ki voltunk éhezve.
2022. júl. 23. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!